Tabu
PEOPLE Slider

Flick Domnul Rimă, nuntă cu aleasa inimii lui. Ce rochie superbă a purtat mireasa! FOTO

flick si denisa hodisan

O mulțime de evenimente weekendul trecut, iar printre cei care și-au unit destinele în față preotului a fost și Andrei Sebastian Filcea, cunoscut şi sub numele de Flick Domnul Rimă, care s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, Denisa Hodişan, nominalizată „Miss Planet” în anul 2019.

O mulțime de evenimente weekendul trecut, iar printre cei care și-au unit destinele în față preotului a fost și Andrei Sebastian Filcea, cunoscut şi sub numele de Flick Domnul Rimă, care s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, Denisa Hodişan, nominalizată „Miss Planet” în anul 2019. Flick a anunţat evenimentul pe reţelele de socializare, postând o fotografie de la nuntă, de plajă. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câte săptămâni pe insula Creta, Grecia, iar naşi le-au fost Daniel Buzdugan şi soţia lui. Iar weekendul acesta cei doi au făcut nuntă în biserică, la Oradea. Tânăra sexy a îmbrăcat o rochie de mireasă extrem de frumoasă și sexy, care i s-a potrivit de minune, mai ales că a devenit doamna Flicea. Nași au fost Daniel Buzdugan și soția sa și au avut foarte puțini invitați având în vedere noile restricții. Naşul a scris următorul text lîngă fotografiile cu mirii și nași: "Oradea, un oraș̦ al faptelor bune. Casă de piatră dragii noștri! La mulți ani, Oradea, azi de ziua ta!". Iar Flick a scris pe pagina sa de socializare următoarele versuri: "Și ți-am promis la marea albastră/ Că o să fiu al tău mereu./ Și am dus ieri povestea noastră/ Să ne-o sfințească Dumnezeu!/", versuri pentru nouă lui soție Denisa Hodișan.

Flick a anunţat evenimentul pe reţelele de socializare, postând o fotografie de la nuntă, de plajă. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câte săptămâni pe insula Creta, Grecia, iar naşi le-au fost Daniel Buzdugan şi soţia lui. Iar weekendul acesta cei doi au făcut nuntă în biserică, la Oradea. Tânăra sexy a îmbrăcat o rochie de mireasă extrem de frumoasă și sexy, care i s-a potrivit de minune, mai ales că a devenit doamna Flicea. Nași au fost Daniel Buzdugan și soția sa și au avut foarte puțini invitați având în vedere noile restricții.

nunta flick cu denisa

Naşul a scris următorul text lîngă fotografiile cu mirii și nași: “Oradea, un oraș̦ al faptelor bune. Casă de piatră dragii noștri! La mulți ani, Oradea, azi de ziua ta!”. Iar Flick a scris pe pagina sa de socializare următoarele versuri: “Și ți-am promis la marea albastră/ Că o să fiu al tău mereu./ Și am dus ieri povestea noastră/ Să ne-o sfințească Dumnezeu!/”, versuri pentru nouă lui soție Denisa Hodișan.

ARTICOLE SIMILARE

Ce i-a spus Regina în șoaptă lui Trump când s-au întâlnit la Castelul Windsor

Andreea Damian

Cum a reușit Kylie Jenner să construiască un imperiu de 900 mil. $ la doar 21 de ani

Andreea Damian

Concluzie surprinzătoare legată de alcool. Consumul moderat previne apariția unei boli grave

Andreea Damian

Trump i-a făcut cadou lui Kim Jong un trailer în stil Hollywood pentru pace

realitatea

Cum a fost sărbătorită în izolare de manechine celebre Donatella Versace de ziua ei

Tabu Tabu

MEDIU: Islanda anunță că va ucide peste 2.000 de balene în următorii cinci ani

realitatea

Scrie un comentariu