Home > Lifestyle > Flori de lux, la cutie

Flori de lux, la cutie

flori-de-lux-la-cutie1Una dintre cele mai apreciate tendinte in sfera florariilor este conceptul daruirii plantelor si florilor in cutii din carton personalizate sau cu diverse picturi, sau imaginate in recipiente ingenioase precum coperte de carti, eprubete din sticla supradimensionate, cufere din lemn sau cani din ceramica decorative.

Flori de lux, pentru clienti pretentiosi

Intuind acest trend si dorind sa creeze un spatiu cu cele mai creative mixuri florale si cele mai interesante plante, dedicat cumparatorilor pretentiosi, Andreea Feher a deschis Floraria FlorideLux, pe Calea Mosilor 209 din Bucuresti. Aici, inflorescentele intr-o explozie de culori, melanjul aromelor, prospetimea verdelui crud dominant si aranjamentele florale elaborate cu multa inventivitate de catre un maitre floriste cu o viziune artistica exceptionala, fac un spectacol parca desprins dintr-un Wonderland.

Aici este locul unde trandafirii au parfumul ametitor al speciei initiale si isi pastreaza aroma si prospetimea timp de 7 zile, locul in care se reunesc florile exotice in nuante intense, cu aspect salbatic, foarte texturat dar, in acelasi timp, elegante, precum Floarea-Paradisului, Protea, Anthurium, Orhidee Wanda, Orhidee Phalaenopsis, Leucospermum, Gloriosa, Calla, Craspedia, locul in care concureaza nenumarate ispite vizuale si olfactive, in aranjamente speciale, simple sau tridimensionale.

flori-de-lux-la-cutie2Cutiile rotunde, la mare cautare

„Cutiile rotunde cu flori sunt la mare cautare in tarile europene, dar vin si cu avantaje pentru cel care le ofera: nu au nevoie de reciepient in care sa fie pastrate, sunt usor de transportat si extrem de elegante. Mai mult, florile in cutii au durata de viata mai lunga, buretele floral fiind tratat special pentru a pastra cat mai mult prospetimea florilor. Cutiile FlorideLux sunt disponibile pe alb si negru, sunt livrate cu capac si toarta din panglica de satin. Dupa ofilirea florilor, cutiile pot ramane in posesia destinatarului, fiind un recipient ideal pentru depozitarea diverselor obiecte personale sau pentru a oferi mai departe bucuria unui cadou“, spune Andreea Feher, owner al Florariei FlorideLux de pe Calea Mosilor 209, pe care va invitam sa o vizitati pentru o experienta completa despre frumusete.

Articole asemanatoare
Puțină floriografie: explorarea înțelesului victorian al florilor
florar
Mici trucuri folosite de florar – Banda floristică pentru menținerea prospețimii florilor mai mult timp
1 MARTIE: florile nu îndulcesc palmele, în România egalitatea de gen încă e TABU
10 flori potrivite in buchetul de mireasa pentru o nunta de vara

Comenteaza acest articol

Flori de lux, la cutie

by realitatea   1 min
0