Tabu
LIFESTYLE What's hot

Florin Calinescu, in razboi cu Pro Tv. Vezi ce a facut actorul!

Pare greu de crezut, dar Florin Calinescu e in scandal cu postul de televiziune pentru care lucreaza. Ce au de impartit celebrul actor si Pro Tv-ul ? Simplu, chiar pe “Tanti Florica”.

Supararea a inceput dupa ce Florin Calinescu, starul, dar si unul dintre regizorii si scenaristii sitcomului de miercuri seara, a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) marca “ La Tanti Florica”.  Povestea nu le-a picat deloc bine celor de la Media Pro Pictures, care au contestat inregistrarea facuta de Calinescu si firma sa, Florin Calinescu Media Company Impex. Practic, fiecare dintre cei implicati se considera indreptatit sa aiba drept de viata si de moarte asupra bietei “Tanti Florica”, asa incat nu e de mirare ca s-a ajuns la un razboi in toata regula.

“Imi place acest proiect si imi doresc sa-l duc la bun sfarsit, mai ales pentru ca de Pro TV ma leaga o colaborare veche, pe care am inceput-o inca din 1995”, declara Florin Calinescu atunci cand s-a implicat in realizarea serialului, de fapt, o transpunere in limba romana si o adaptare la realitatile noastre a unuia dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din Marea Britanie, “Mrs. Brown’s Boys”.

ARTICOLE SIMILARE

Un CUTREMUR si multe lucruri bizare

realitatea

Stii sa rezolvi TESTUL LUI EINSTEIN? Afla daca faci parte dintre cei 2% oameni inteligenti

Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență

Dora Constantinovici

Cerb găsit mort în Thailanda cu 7 kg de plastic și lenjerie intimă în stomac

Andreea Damian

Super Bowl: Serena Williams a apărut într-o reclamă cu un puternic mesaj feminist

Andreea Damian

DRAMA – a murit tatal MIHAELEI RADULESCU

Scrie un comentariu