Tabu
LIFESTYLE What's hot

Florin Calinescu, in razboi cu Pro Tv. Vezi ce a facut actorul!

Pare greu de crezut, dar Florin Calinescu e in scandal cu postul de televiziune pentru care lucreaza. Ce au de impartit celebrul actor si Pro Tv-ul ? Simplu, chiar pe “Tanti Florica”.

Supararea a inceput dupa ce Florin Calinescu, starul, dar si unul dintre regizorii si scenaristii sitcomului de miercuri seara, a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) marca “ La Tanti Florica”.  Povestea nu le-a picat deloc bine celor de la Media Pro Pictures, care au contestat inregistrarea facuta de Calinescu si firma sa, Florin Calinescu Media Company Impex. Practic, fiecare dintre cei implicati se considera indreptatit sa aiba drept de viata si de moarte asupra bietei “Tanti Florica”, asa incat nu e de mirare ca s-a ajuns la un razboi in toata regula.

“Imi place acest proiect si imi doresc sa-l duc la bun sfarsit, mai ales pentru ca de Pro TV ma leaga o colaborare veche, pe care am inceput-o inca din 1995”, declara Florin Calinescu atunci cand s-a implicat in realizarea serialului, de fapt, o transpunere in limba romana si o adaptare la realitatile noastre a unuia dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din Marea Britanie, “Mrs. Brown’s Boys”.

ARTICOLE SIMILARE

TUDOR CHIRILA este noul iubit al GINEI PISTOL!?

Ce sa nu-ti inveti fiica despre frumusete

Oana Roman şi-a cunoscut fratele mai mic la propria nuntă

Celebritati nascute pe 17 aprilie!

realitatea

VALENTINA PELINEL – gravida cu Cristi Borcea!?! Sex cu folos la puscarie

Salatele Eisberg, mereu proaspete

realitatea

Scrie un comentariu