Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Florin Călinescu părăseşte juriul „Românii au talent” şi întrerupe colaborarea cu PRO TV. Care este motivul

Florin Călinescu şi-a anunţat pe reţeaua de socializare decizia de a întrerupe colaborarea cu PRO TV şi a părăsi juriul emisiunii „Românii au Talent”.

Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu era jurat al emisiunii de televiziune „Românii au talent” din 2016, participând în calitate de figură matură şi impunătoare.

Florin Călinescu se afla la masa juriului din 2016.

Vestea surprinde, după ce PRO TV tocmai schimbase doi membri ai juriului în ultimul sezon, cel cu numărul 11. Întâi a intrat în juriu Alexandra Dinu, iar Andi Moisescu a fost înlocuit de Smiley la jumătatea sezonului, după ce Andi a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Reprezentanții postului nu au comentat anunțul lui Florin Călinescu. „Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au precizat reprezentanții stației din Pache Protopopescu, pentru Click.

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM. La deschiderea stației din Pache Protopopescu a realizat emisiunea „Ora șapte, bună dimineața”, urmată de „Chestiunea Zilei” între 1997 – 2001 și 2003.

ARTICOLE SIMILARE

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

Gwyneth Paltrow, cinci lecții de modă pentru un stil vestimentar atemporal

Andreea Damian

Cele mai frumoase ornamente pentru bradul de Crăciun

Ciocîrlan

Cât ne costă îngrijirea unui copil în primul an de viață

Andreea Damian

Denimul, la putere! Această rochie revine în fiecare primăvară

Andreea Damian

Cum sa-ti mearga mai bine chiar si cand iti merge rau? 5 secrete Tabu!

realitatea

Scrie un comentariu