Home > Agenda > FLORIN CALINESCU revine ca …TANTI FLORICA! Prima FOTO!

FLORIN CALINESCU revine ca …TANTI FLORICA! Prima FOTO!

Florin Călinescu a trecut prin momente cutremurătoare în primăvara acestui  an, când a primit vestea că fiul său cel mic, Luca, s-a sinucis în camera unui  hotel din Praga. A fost a doua lovitură nimicitoare primită de actorul  timişorean, după ce în urmă cu 7 ani soţia lui s-a stins din viaţă. După aceste  drame, Florin Călinescu a clacat şi în ultima vreme nimeni nu i-a mai intrat în  voie, artistul preferând să sufere în tăcere în vila lui din Pipera. De curând,  prietenii şi rudele lui l-au convins că actorii Teatrului Mic, unde e director,  au nevoie de el pentru a planifica noua stagiune. Florin a revenit la muncă zilele trecute, însă continuă să fie vizibil afectat de dramele trăite.

Florin Călinescu semnase un contract cu PRO TV, înainte de moartea fiului  său, pentru un rol comic în serialul “Tanti Florica”, astfel că, în vară, s-a  văzut nevoit să filmeze. Prin urmare, din data de 3 octombrie, în fiecare seară de miercuri, de la ora 21.30, îl puteţi vedea interpretând magistral rolul unei  femei amuzante, care îşi creşte singură copiii.


Mai mult: La cinci luni după ce fiul său s-a sinucis, Florin Călinescu a revenit la teatru – Vedete de la noi | Libertatea.ro
Articole asemanatoare
florin-calinescu
Actorul Florin Călinescu a fost prădat online
gabi cristea
Ce vedete și-au descoperit pasiunea pentru gătit și s-au filmat făcând acest lucru
FLORIN CALINESCU si viitoarea sa nora! FOTO!
O noua DRAMA pentru FLORIN CALINESCU! Ce pacat!

Comenteaza acest articol

FLORIN CALINESCU revine ca …TANTI FLORICA! Prima FOTO!

by   1 min
0