Tabu
Image default
PEOPLESlider

Florin Chilian, dezvăluiri neașteptate la 16 ani de când a fost acuzat de violență de fosta iubită, Ana Maria Georgescu

Florin Chilian a ales să vorbească la 16 ani de când fosta iubită, Ana Maria Georgescu, l-a acuzat de violență. Cântărețul neagă și acum declarațiile făcute de fosta parteneră.

Invitat la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”, Florin Chilian a vorbit și despre scandalul care a avut loc în anul 2006, atunci când fosta iubită l-a acuzat de agresiune fizică.

„Este o poveste, nu pot să o spun pe de-a întregul, pentru că nu vreau, n-am făcut-o atunci, nu vreau să o fac nici acum. Dacă eu mă apucam să spun care e adevărul, pot să vă spun doar atât. Există un serial, dar nu interesează pe nimeni, pentru că știrea urâtă e aia – «Chilian bate femei!».

Trebuie să fii nebun, la ce gură am, îți zic o propoziție, nu mai ieși din casă o lună. Există acolo că au venit SMURD și au făcut constatare, că se face fișă. I-am dat un Piramidon, că era speriată. Ce bătaie, ce borduri în cap?! Eu eram în proces cu Guvernul pe drepturile de autor, proces pe care l-am și câștigat!”, a declarat Florin Chilian.

„Și eu am tăcut, pentru că pe mine m-a ajutat scandalul acela, ți-am spus că trebuie să se vorbească. Și dacă eu mă apucam să vorbesc, ca și acum, dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață sau făceam foarte mult rău.

De ce? Ca să ies eu bărbatul fatal, imaculat? Nu mă interesează asta. Atâta vreme cât am făcut 20-25 de ani caritate, încercând să-i ajut pe alții, mi-aș fi călcat pe principii, îmi pare rău, știu că sună ca o înjurătură de mamă, dar eu am principii!”, a mai continuat artistul, în cadrul interviului difuzat pe canalul de YouTube.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai bun sport pentru a scăpa de celulită

Andreea Damian

Cristina Ich, scandal monstru în online, din cauza refugiaților din Ucraina

Andreea Damian

Paul McCartney și alte cinci moduri pentru ca petrecerea de Crăciun de la birou să fie memorabilă

Andreea Damian

Lovitura insuportabilă pe care Prințesa Diana a primit-o cu o seară înainte de nunta ei

Andreea Damian

Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei

Andreea Damian

#CEMAICITIM ⎢ Inițiativa One Night Gallery & Curtea Veche Publishing

Ciocîrlan

Scrie un comentariu