Home > Lifestyle > Florin Dumitrescu de la MasterChef s-a însurat!

Florin Dumitrescu de la MasterChef s-a însurat!

Sâmbătă a fost zi mare pentru Florin Dumitrescu (26 de ani) de la MasterChef. Celebrul bucătar s-a căsătorit cu iubita sa, Cristina Sima (35 de ani), la Mănăstirea Caşin din Bucureşti.

Cununia religioasă a fost programată la ora 18.00, dar totul a început abia după 40 – 45 de minute, deşi Florin Dumitrescu şi Cristina Sima au ajuns la timp. Înainte s-a desfăşurat altă ceremonie, care s-a prelungit destul de mult.

Florin şi Cristina au venit separat pentru că mirele a ţinut neapărat să nu-şi vadă mireasa, confom click.ro. “Vreau s-o văd doar în biserică”, a spus chef-ul. Astfel, Cristina a stat în maşină cele trei sferturi de oră, aşteptând răbdătoare să fie condusă înăuntru.

Cununia religioasă a început către ora 19.00, iar Florin Dumitrescu a intrat în biserică cu cele două perechi de naşi, Liana Stanciu şi Miţă de la Bere Gratis şi Radu şi Anne Marie Pârlog, prietenii lor. Apoi, Miţă a condus-o la altar.

florin 1

Florin şi Cristina au avut patru domnişoare de onoare, îmbrăcate în gri.

La ieşirea din biserică au făcut fotografiile de grup şi au declarat cât de emoţionaţi şi de fericiţi sunt. Petrecerea a avut loc într-un cort amenajat în incinta studiourilor de la Buftea. Florin şi- a delectat nuntaşii cu preparate rafinate, iar tortul a fost realizat de nişte foşti concurenţi MasterChef, respectiv Victor Nemeş şi Alex la cofetăria Cristinne.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Comenteaza acest articol

Florin Dumitrescu de la MasterChef s-a însurat!

by   1 min
0