Home > Lifestyle > Florin Zamfirescu si-a facut o vila în curtea fostei soţii!

Florin Zamfirescu si-a facut o vila în curtea fostei soţii!

Florin Zamfirescu (64 de ani) a făcut o mutare incredibilă după divorţul de Cătălina Mustaţă (46 de ani): s-a mutat cu actuala iubită la doar câţiva metri de fosta nevastă, construind în aceeaşi curte o casă împreună cu actuala iubită.

“Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am împărţit o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi 1.250 de metri de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Florin Zamfirescu. Fericit şi simţind din nou fiorii dragostei lângă femeia care l-a sprijinit moral, după despărţire, regizorul a decis să ridice o casă pe respectiva bucăţică de pământ.

“Într-adevăr, mi-am construit o casă mai frumoasă şi mai somptuoasă, cu cinci dependinţe. Peste o săptămână va veni cineva să facă curat, apoi ne vom ocupa de mobilat. Pe mine nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Am văzut că ea a tras un gard mare să nu mă mai vadă. Nu ştiu ce vrea ea, dar eu m-am resemnat şi îi păstrez o amintire frumoasă. Poate îi voi fi sprijin mai încolo, căci oamenii, la bătrâneţe, se mai ajută între ei”, a conchis actorul.

Acesta nu va locui singur, ci alături de iubita lui, medicul de familie Daciana.

Articole asemanatoare
Mirela Retegan și Zurli ajută o familie cu șapte copii să aibă o șansă nouă la viață
casa
Cum arată casa pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $
Cum să-ți decorezi casa în funcție de semnul zodiacal
5 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand iti decorezi casa cu pendule de iluminat

Comenteaza acest articol

Florin Zamfirescu si-a facut o vila în curtea fostei soţii!

by   1 min
0