Tabu
Image default
BEAUTY

A folosit sucul de la cartof pe rădăcinile părului. Motivul te va surprinde

Firele albe de păr reprezintă o adevărată problemă pentru multe persoane, iar în anumite cazuri ele apar chiar de la vârste fragede. Sucul de cartof poate fi remediu natural care împiedică apariția lor: e sănătos, iar rezultatele se văd imediat.

Există oameni care au multe fire albe de păr, încă de la vârsta adolescenței, iar alții ajung să aibă podoaba capilară complet albă în jurul vârstei de 30 de ani. Tratamentele costisitoare din comerț pentru ascunderea firelor albe sunt temporare și atacă structura lor. Foliculii se slăbesc, prin urmare părul va cădea. Iar vitaminele și suplimentele de fier aproape că nu mai au niciun succes.

Există atâtea remedii naturale pentru prevenirea apariției firelor de păr, ceai, cafea, suc de lămâie, însă numai unul pare să aibă cu adevărat efect. Este vorba despre sucul de cartof. Amidonul din această legumă acționează ca un colorant natural și poate fi folosit ca o alternativă sănătoasă la vopseaua de păr din comerț.

Ai nevoie de:

  • 4 cești de apă
  • 6 cartofi
  • Ulei esențial (opțional)

Curățați cartofii și puneți cojile la fiert într-o cratiță cu apă caldă timp de  25 de minute. După ce s-a răcit, strecurați apa și aruncați cojile. Apoi adăugați câteva picături de ulei esențial. Folosiți acest amestec de fiecare dată când spălați părul. După ce șamponați, clătiți și aplicați la rădăcina părului această soluție, masând totodată și scalpul. Lăsați să acționeze 10-15 minute, apoi clătiți bine.

Realizați acest tratament părului cel puțin o dată pe săptămână.

 

ARTICOLE SIMILARE

Yon-Ka la Blues Line

realitatea

Elena de la Mandinga, despre COȘMARUL vieții ei: ” Am un STAFILOCOC. “Ma gandesc sa fac transplant de piele”

Tendința de machiaj care oferă o strălucire sănătoasă în spatele măștii

Andreea Damian

Taylor Momsen, imaginea noului parfum Galliano

realitatea

O vedeta de la noi, la a cincea operaţie la sâni!

Manichiura cu furnici vii a înfuriat activiștii pentru drepturile animalelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu