Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10

Forbes a publicat topul 100 al celor mai bine plătite celebrităţi din ultimul an, iar primul loc este ocupat de boxerul american Floyd Mayweather. Sportivul de 41 de ani a obţinut câştiguri de circa 285 de milioane de dolari în perioada iunie 2017-iunie 2018.

Pe locul al doilea îl regăsim pe actorul George Clooney (57 de ani), cu încasări de 239 milioane de dolari, în principal ca urmare a vânzării Casamigos, compania de tequila pe care co-fondat-o în 2017. Potrivit Forbes, această vânzare i-ar fi oferit starului american laureat cu premiul Oscar – care nu a apărut în Top 100 de anul trecut – cel mai mare câştig anual din întreaga sa carieră de 35 de ani în televiziune şi film.

O altă prezență neașteptată în clasament este cea a lui Kylie Jenner, cea mai mică membră a familiei Kardashian. Tânăra de 21 de ani a urcat 55 de locuri în top datorită câștigurilor de 166,5 milioane dolari obținute în urma vânzărilor de cosmetice. În acest an, Kylie este plasată în acest an cu 30 de locuri în faţa celebrei Kim Kardashian West, sora sa vitregă.

La capitolul artiști, formaţia britanică Coldplay a obținut venituri de 115 milioane de dolari și se clasează pe locul al şaptelea în topul Forbes, cu venituri estimate la 115 milioane de dolari. Ed Sheeran este solistul cu cele mai mari încasări în topul Forbes al celor mai bine plătite celebrităţi, după ce artistul britanic a câştigat peste 105 milioane de dolari pe parcursul ultimului an. Sheeran ocupă în acest ultim clasament poziţia a noua, după un salt spectaculos de 62 de locuri faţă de anul trecut, în faţa unor vedete precum Taylor Swift şi Beyonce.

În top 10 al celor mai bine plătite celebrități îi mai regăsim pe celebra avocată Judy Sheindlin, de 75 de ani (locul 4), pe actorul Dwayne „The Rock” Johnson, de 46 de ani (locul 5), pe rockerii irlandezi de la U2 (locul 6) şi pe fotbaliştii Lionel Messi (31 de ani) şi Cristiano Ronaldo (33 de ani), pe locurile 8 şi, respectiv, 10.

ARTICOLE SIMILARE

Trump şi Obama nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry

Andreea Damian

Inedit: există găini modificate genetic care fac ouă cu medicamente anti-cancer

realitatea

Ghid pentru oferirea cadourilor destinate copiilor mici – nu arunca banii pe prostii

realitatea

Barbie transformă modelele inspiraţionale din femei accesoriu în femei puternice

Dora Constantinovici

MIEL UMPLUT – reteta traditionala din Maramures pentru Paste

realitatea

Cum să scapi de un tip în 10 zile

realitatea

Scrie un comentariu