Home > Agenda > A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

Elvis Presley

Actorul Austin Butler, în vârstă de 27 de ani, va interpreta rolul Elvis Presley în filmul biografic regizat de australianul Baz Luhrmann. Luhrmann, cunoscut pentru Moulin Rouge! şi The Great Gatsby, l-a „încununat drept rege” pe Butler după o lungă căutare. Și asta pentru că la casting au participat, între alţii, Ansel Elgort, Harry Styles şi Miles Teller, informează The Guardian.

Anunţul a fost făcut chiar de regizorul care se ocupă totodată și de scenariu pe Twitter, unde a postat două fotografii – una a Regelui Rock’n Roll-ului în alb-negru și una cu Austin Butler. Austin Butler a făcut şi el anunţul pe Instagram, citând un vers din Love Me Tender a lui Presley: „You have made my life complete, and I love you so”.

Butler a debutat anul trecut pe Broadway, în spectacolul The Iceman Cometh, din distribuţia căruia face parte Danzel Washington. Interpretarea lui l-a convins pe Baz Luhrmann să-l aleagă pentru rolul lui Elvis.

Filmul spune povestea lui Elvis Presley din prisma relaţiei de două decenii cu managerul Tom Parker, „The Colonel”, care va fi interpretat de Tom Hanks. Pelicula va fi împărțită în două părți, prima care se concentrează pe succesul timpuriu al lui Presley și apoi pe viața sa după 35 de ani.

Producţia va începe anul viitor, iar filmările vor avea loc în Queensland, Australia.

Austin Butler a mai jucat în filmele The Dead Don’t Die al lui Jim Jarmusch şi în Once Upon a Time… in Hollywood al lui Quentin Tarantino, lansate anul acesta.

Articole asemanatoare
lisa marie presley
Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri
stelele muzicii
Cum ar fi arătat stelele muzicii dacă ar mai fi trăit și azi. GALERIE FOTO
Cum ar fi arătat Elvis Presley la 78 de ani!
Daca ar fi posibila calatoria in timp…FOTO incredibile: ANGELINA & ELVIS

A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

by Andreea Damian   1 min
2