Tabu
CULTUREPEOPLESlider

A fost ales actorul care îl va juca pe Elvis Presley într-un film biografic

Actorul Austin Butler, în vârstă de 27 de ani, va interpreta rolul Elvis Presley în filmul biografic regizat de australianul Baz Luhrmann. Luhrmann, cunoscut pentru Moulin Rouge! şi The Great Gatsby, l-a „încununat drept rege” pe Butler după o lungă căutare. Și asta pentru că la casting au participat, între alţii, Ansel Elgort, Harry Styles şi Miles Teller, informează The Guardian.

Anunţul a fost făcut chiar de regizorul care se ocupă totodată și de scenariu pe Twitter, unde a postat două fotografii – una a Regelui Rock’n Roll-ului în alb-negru și una cu Austin Butler. Austin Butler a făcut şi el anunţul pe Instagram, citând un vers din Love Me Tender a lui Presley: „You have made my life complete, and I love you so”.

Butler a debutat anul trecut pe Broadway, în spectacolul The Iceman Cometh, din distribuţia căruia face parte Danzel Washington. Interpretarea lui l-a convins pe Baz Luhrmann să-l aleagă pentru rolul lui Elvis.

Filmul spune povestea lui Elvis Presley din prisma relaţiei de două decenii cu managerul Tom Parker, „The Colonel”, care va fi interpretat de Tom Hanks. Pelicula va fi împărțită în două părți, prima care se concentrează pe succesul timpuriu al lui Presley și apoi pe viața sa după 35 de ani.

Producţia va începe anul viitor, iar filmările vor avea loc în Queensland, Australia.

Austin Butler a mai jucat în filmele The Dead Don’t Die al lui Jim Jarmusch şi în Once Upon a Time… in Hollywood al lui Quentin Tarantino, lansate anul acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Rochia mitică a Madonnei din clipul Material Girl, vândută la licitație

Andreea Damian

Dan Bitman, laude pentru Diana Şoşoacă. O consideră eroină!

Andreea Damian

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Tabu Tabu

CHA CHA LITIX! Episodul 108. Topul scuzelor inventate pentru a ieși din casă

Andreea Damian

A fost stabilită data pentru ediţia de anul acesta a TIFF

Andreea Damian

Karl Lagerfeld a creat designul coperții Larousse 2009

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu