Home > Lifestyle > Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”

Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”

Donald Trump

Karen McDougal, un fost model Playboy, a declarat joi că a avut o aventură sexuală timp de zece luni cu Donald Trump, la scurt timp după nașterea fiului său, Barron.  Aceasta a vorbit într-un interviu televizat pentru CNN că preşedintele american a vrut să-i ofere bani.

McDougal, în vârstă de 46 de ani, susţine că l-a întâlnit pe Trump în 2006 la reşedinţa proprietarului revistei Playboy, apoi l-a însoţit pe miliardar în clădirea Trump Tower. La acea vreme, Trump era căsătorit de aproape doi ani cu modelul sloven Melania Knauss.

Donald Trump și Karen McDougal, în 2015

Femeia și-a asumat astfel riscurile legale privind o tranzacție de 150.000 de dolari pe care o încheiase cu puțin timp înainte de alegerile din 2016, prin care, de fapt, Donald Trump îi cumpăra tăcerea, și a vorbit în public despre aventura sa cu șeful de la Casa Albă.

„Vă pot spune că ne-am văzut cel puţin de cinci ori pe lună, chiar mai mult. După ce am fost intimi, a încercat să mă plătească şi nu am ştiut cum să reacţionez la asta. Nu ştiu ce privire am avut, dar probabil a fost foarte tristă. I-am răspuns că nu sunt genul acela de femeie. Apoi el a spus <Oh, eşti chiar specială>. M-a rănit că m-a privit astfel. Nu ştiu dacă a mai fost şi cu alte femei la acea vreme, dar eu credeam că sunt singura”, a spus Karen McDougal într-un interviu pentru CNN.

Întrebată dacă regretă această situaţie faţă de Melania Trump, McDougal a răspuns: „Ce poţi să spui în afară de <Îmi pare rău>? Nu aş fi vrut să fiu în locul ei. La un moment dat, mă simţeam atât de vinovată. Era ceva care săpa înăuntrul meu„.

Casa Albă a emis un comunicat în care respinge declaraţiile lui Karen McDougal ca fiind neadevărate. Donald Trump nu a comentat deocamdată acest subiect.

Articole asemanatoare
Shania Twain își cere scuze după ce a declarat că ar fi votat cu Donald Trump
harry
Trump şi Obama nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry
De ce nu a mai apărut Melania Trump pe coperţile revistelor de când a devenit prima doamnă a SUA
Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA

Loading...

Fost model Playboy, despre Donald Trump: „Mi-a oferit bani după sex”

by Andreea Damian   1 min
2