Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Fost model Playboy, sfârșit tragic la doar 36 de ani

Christina Carlin-Kraft, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită, miercuri seară, fără suflare în casa ei din Pennsylvania. Fostul model Playboy a fost strangulat în propriul dormitor.

Polițiștii au ajuns la locuința acesteia pentru un control de rutină, după ce sâmbătă, casa fostului model Playboy fusese prădată de hoți.

Rezultatele autopsiei au stabilit că moartea Christinei Carlin-Kraft a fost cauzată de strangulare ligatură și că modelul a fost ucis, potrivit detectivului care se ocupă de caz. Deocamdată nu există niciun suspect, dar poliția face investigații. Este neclar însă dacă jaful care a avut loc acum câteva zile are legătură cu faptul că modelul a fost strangulat.

Christina Carlin-Kraft a fost un model Playboy foarte apreciat, însă a avut contracte foarte importante cu mai multe branduri renumite. Amintim doar câteva – Victoria’s Secret, Maxim, Vanity Fair.

În martie 2016, fostul model a fost acuzat de agresiune după ce s-a luat la bătaie cu managerul unui restaurant din New York pentru o notă de plată. Ulterior, plângerea a fost respinsă.

 

ARTICOLE SIMILARE

SHANNEN DOHERTY, RĂPUSĂ DE CANCER LA 53 DE ANI. MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE CU CÂTEVA ZILE ÎNAINTE SĂ MOARĂ

Andreea Damian

Emporio Armani Underwear, în Debenhams România

realitatea

Milionarele din industria cosmeticelor par să arate că femeile preiau controlul în industria de frumusețe

realitatea

Montreux Jazz Festival ⎪ Ediții live & online

Ciocîrlan

Rihanna sau Kylie Minogue?

realitatea

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu au mai apărut împreună la TV, după America Express

Andreea Damian

Scrie un comentariu