Home > Fashion > Fost model Playboy, sfârșit tragic la doar 36 de ani

Fost model Playboy, sfârșit tragic la doar 36 de ani

model Playboy

Christina Carlin-Kraft, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită, miercuri seară, fără suflare în casa ei din Pennsylvania. Fostul model Playboy a fost strangulat în propriul dormitor.

Polițiștii au ajuns la locuința acesteia pentru un control de rutină, după ce sâmbătă, casa fostului model Playboy fusese prădată de hoți.

Rezultatele autopsiei au stabilit că moartea Christinei Carlin-Kraft a fost cauzată de strangulare ligatură și că modelul a fost ucis, potrivit detectivului care se ocupă de caz. Deocamdată nu există niciun suspect, dar poliția face investigații. Este neclar însă dacă jaful care a avut loc acum câteva zile are legătură cu faptul că modelul a fost strangulat.

Christina Carlin-Kraft a fost un model Playboy foarte apreciat, însă a avut contracte foarte importante cu mai multe branduri renumite. Amintim doar câteva – Victoria’s Secret, Maxim, Vanity Fair.

În martie 2016, fostul model a fost acuzat de agresiune după ce s-a luat la bătaie cu managerul unui restaurant din New York pentru o notă de plată. Ulterior, plângerea a fost respinsă.

 


Comenteaza acest articol

Fost model Playboy, sfârșit tragic la doar 36 de ani

by Andreea Damian   1 min
0