Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Fost model Playboy, sfârșit tragic la doar 36 de ani

Christina Carlin-Kraft, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită, miercuri seară, fără suflare în casa ei din Pennsylvania. Fostul model Playboy a fost strangulat în propriul dormitor.

Polițiștii au ajuns la locuința acesteia pentru un control de rutină, după ce sâmbătă, casa fostului model Playboy fusese prădată de hoți.

Rezultatele autopsiei au stabilit că moartea Christinei Carlin-Kraft a fost cauzată de strangulare ligatură și că modelul a fost ucis, potrivit detectivului care se ocupă de caz. Deocamdată nu există niciun suspect, dar poliția face investigații. Este neclar însă dacă jaful care a avut loc acum câteva zile are legătură cu faptul că modelul a fost strangulat.

Christina Carlin-Kraft a fost un model Playboy foarte apreciat, însă a avut contracte foarte importante cu mai multe branduri renumite. Amintim doar câteva – Victoria’s Secret, Maxim, Vanity Fair.

În martie 2016, fostul model a fost acuzat de agresiune după ce s-a luat la bătaie cu managerul unui restaurant din New York pentru o notă de plată. Ulterior, plângerea a fost respinsă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Fiica Danei Budeanu, în brațele lui Jennifer Lopez. Legătura neștiută dintre creatoarea de modă și diva internațională

Andreea Damian

Lecție de stil marca Jennifer Lopez. Cum să combini printurile pentru toamnă

Tabu Tabu

Ce schimbată e și cât a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Tabu Tabu

Anna Farris sau Jessica Simpson?

realitatea

Cele mai bune filme pe care le poti vedea la TV saptamana aceasta (22-27 Septembrie)

realitatea

Glamour Gucci toamnă 2009

realitatea

Scrie un comentariu