Tabu
Image default
CULTURE LIFESTYLE Slider

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare

Ieri, în timp ce urmăream Viața Satului, o emisiune TVR în care aflu mai mereu ce fel de investiții se mai fac în agricultură – de obicei aceste investiții le aparțin sau le sunt distribuite tot unora din sistem, am văzut și am asistat la discuția aceasta: patronul firmei producătoare de vin Viișoara a povestit cum firma sa produce vin în mod tradițional, apelând la virgine care să calce strugurii în picioare. Ba chiar a povestit cum a solicitat să îi fie aduse fete virgine în acest scop, au apărut 40, dintre care firma a dus 20 de fete la o clinică unde au fost verificate și a reieșit că doar 6 erau cu adevărat virgine – omul are chiar și un dosar cu certificatele lor de virginitate. Da, România, da 2019, da atât se poate.

Vedeți video aici

Azi, m-am gândit să verific cine e domnul patron căruia îi place să angajeze femei virgine. Domnul se numește Gheorghe Albu, este fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale, din partea PNL, în 2007 și fost director al Direcției pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală Constanța, asociat unic în SC Nostalgic SRL și care a construit o hală de vinificație. El mai deține și Holdingul Argonaut care administrează în judeţul Constanţa o suprafaţă de circa 5.500 ha de teren agricol, deţinând silozuri cu o capacitate de depozitare de 20.000 de tone. Suprafaţa este cultivată cu grâu, orz, rapiţă, floarea soarelui, porumb, plante oleaginoase, mazăre şi fasole, precum şi plante furajere care asigură hrana pentru aproximativ 3.000 de ovine.

Ce aflu despre familia Albu nu pot să spun că mă miră, cum spuneam, urmăresc emisiunea TVR – Viața Satului mai ales ca să văd care dintre politicieni a mai tras un tun agricol pe fonduri guvernamentale sau europene – căci, să fim serioși, banii respectivi nu sunt pentru orice fel de investitori. În 2017, noul prefect al județului de la malul mării devenea juniorul Albu, fost director al Direcţiei de Agricultură Constanţa. “În mandatul 2012-2015, Ioan Albu a fost și consilier județean, calitate la care a trebuit să renunțe atunci când a devenit șef peste Direcţia de Agricultură, unde și tatăl său, Gheorghe Albu, a fost director. Fost secretar de stat la Agricultură, Gheorghe Albu a dat senzația că s-a dedicat strict afacerilor de familie, însă și în prezent face jocuri mari de culise, fiind consilierul senatorului PSD de Constanța Nicolae Moga. Ioan Albu, deși a fost, inițial, membru PNL, a trecut la PSD Constanţa când a fost numit director la Direcţia Agricolă. Și propunerea de numire în funcţia de prefect pentru fiul său a venit tot din partea PSD Constanţa.” (Cotidianul) Anul trecut el n-a mai vrut să ocupe funcția și a transmis către MAI o solicitare scrisă în acest sens, documentul fiind înregistrat cu data de 05.06.2018.

Înțelegeți, pe scurt, Albu senior vicepreședinte PNL și fost director al Direcţiei de Agricultură Constanţa urmat apoi de Albu junior care a trecut de la PNL la PSD tot pentru funcția de director al Direcţiei de Agricultură Constanţa plus prefect o vreme. Între timp afacerile familiei Albu au prosperat și desigur că asta este doar o coincidență.

Ce mai voiam să scriu este că povestea cu virginele nu este de ieri sau măcar de anul acesta. În 2017, la deschiderea ,,Târgului Toamnei” din orașul Ovidiu, Gheorghe Albu a dat asigurări jurnaliștilor prezenți că tinerele care calcă strugurii în picioare sunt virgine și dețin certificate medicale în acest sens. Să ne înțelegem, festivalul din Ovidiu a fost organizat de Primăria orașului Ovidiu, din bani publici. TVR, televiziunea care a promovat aiurelile libidinoase ale unui patron care deține certificate de virginitate ale angajatelor este o televiziune publică, cu finanțare din bani publici.

„Tradiția spune că, dacă fetele sunt virgine, mustul iese dulce, dacă nu, mustul iese acru“, tot spune Gheorghe Albu și cu ocazia manifestărilor populare și la TVR în emisiune. Eu am o altă părere despre tradiții, de exemplu, în țara asta, ceva palpabil nu basme cu virgine, tradiția spune că dacă ai fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale și fost director al Direcției pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală Constanța și fiul tău ți-a călcat pe urme atât cât i-a fost necesar ca să-și facă niște relații ajungi foarte ușor să strângi milioane de euro din agricultură și să te joci apoi la TVR de-a dacii ca pe tarlaua ta.

ARTICOLE SIMILARE

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Andreea Damian

Irina Marinescu – Smart idiots

realitatea

Copiii ducilor de Cambridge și-au făcut debutul pe covorul roşu. FOTO

Andreea Damian

Mihaela Radulescu desfiintata: “Obisnuita cu parasuta!”

Sărbătoritul zilei de 12 iulie

realitatea

Insula Iubirii, o emisiune despre burghezia mijlocie spre mare cu dosare penale și papagali

Dora Constantinovici

2 comentarii

Ex-secretar de stat în Ministerul Agriculturii, afaceri cu virgine care-i calcă strugurii-n picioare - Stiri eZZ 15 July 2019 at 14:57

[…] Un fost secretar de stat din Ministerul Agriculturii, în prezent producător de vin, a provestit la emisiunea Viața Satului că strugurii săi sunt striviți în picioare de fete virgine, care au fost verificate în mod special în acest sens, scrie Tabu.ro.   […]

Răspunde

Scrie un comentariu