Tabu
LIFESTYLE What's hot

Fosta concurentă de la Vocea României, “Adele de Romania”, a slăbit 50 kg. Cum arată

Oana Radu, o fostă concurentă de la Vocea României, supranumită Adele de România, este de nerecunoscut. Artista a slăbiot 50 de kilograme şi revine pe scena muzicală cu o nouă piesă, compusă de ea

oana
Cu voinţă de fier, Oana a urmat un regim strict, iar luni, 3 martie, ea îşi va lansa piesă “€œTu” alături de Eli, unul dintre cei mai apreciaţi hip-hop-eri români.

oana-1
Despre single-ul pe care îl lansează, Oana spune că a compus piesa “din toată inimă mea”. “Mă reprezintă, mă regăsesc în ea şi cred că foarte multă lume va rezona cu mesajul ei. Am mers cu ideea la bunul meu prieten şi colaborator de o viaţă Alin Macovei  (Dr.  Mako), iar acesta m-a asigurat că melodia va fi un succes. Adevărul este că marile succese, că şi marile caractere de altfel  se nasc din dificultăţi şi suferinţa, aşa că sper că produsul nostru muzical să fie foarte bine primit. Despre Eli pot să spun că este unul dintre cei mai frumoşi oameni pe care i-am întâlnit , pe lângă faptul că este extrem de talentat”, a mai spus fosta concurentă de la “Vocea României”, cunoscută drept “Adele de România”.

ARTICOLE SIMILARE

Sarcină «secretă» în showbiz! Ce cântăreaţă de la noi aşteaptă un copil

Divort la Casa Albă?

De ce Diana Lupescu nu apare niciodata langa Mircea Diaconu?

DRAMA! Cum a murit in Kenya fiul ministrului IOAN MURESAN!

Ce spune Flavian Pandele, presupusul iubit al Andreei Raicu, despre relaţia cu vedeta

Monica Gabor, mesaje depresive pe Facebook!

Scrie un comentariu