Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

O fostă fată Bond a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu coronavirus, virusul care procoacă boala COVID 2019.

Olga Kurylenko, actrița care a interpretat rolul lui Camille Montes în filmul Quantum of Solace (2008), a confirmat că i-a ieșit pozitiv testul pentru coronavirus. Actrița în vârstă de 40 de ani s-a autoizolat la domiciliu.

Olga Kurylenko, alături de Daniel Craig

„Sunt deja bolnavă de o săptămână”, a mărturisit actrița. „Febra și oboseala sunt principalele simptome cu care mă confrunt. Aveți grijă de voi și luați în serios acest lucru!”, a scris Kurylenko, în engleză și ucraineană, celor 572.000 de followers.  Actriţa cu origini ucrainene a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Olga Kurylenko și-a început cariera de actriță în 2005 și a jucat în filme precum Hitman, din 2007, 007: Partea lui de consolare, din 2008, în care interpreta roul fetei Bond, Oblivion. Planeta uitată, din 2013, Promisiunea, din 2014 sau Johnny English lovește din nou, din 2018.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

ARTICOLE SIMILARE

Un cunoscut ONG îi interzice lui Mariah Carey să cânte în Arabia Saudită

Andreea Damian

Donald Trump, mesaj sarcastic la adresa ducilor de Sussex: „Harry o să aibă nevoie de mult noroc”

Andreea Damian

Gigi Hadid și Zayn Malik au devenit părinți. Fotomodelul a publicat pe Instagram prima poză cu fetița

Andreea Damian

Doliu în serialul „The Young and the Restless”! Ce vedetă a murit?

Tabu Tabu

Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Andreea Damian

Cea mai sexy femeie din lume a anunțat că e însărcinată cu primul copil

Andreea Damian

Scrie un comentariu