Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

O fostă fată Bond a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu coronavirus, virusul care procoacă boala COVID 2019.

Olga Kurylenko, actrița care a interpretat rolul lui Camille Montes în filmul Quantum of Solace (2008), a confirmat că i-a ieșit pozitiv testul pentru coronavirus. Actrița în vârstă de 40 de ani s-a autoizolat la domiciliu.

Olga Kurylenko, alături de Daniel Craig

„Sunt deja bolnavă de o săptămână”, a mărturisit actrița. „Febra și oboseala sunt principalele simptome cu care mă confrunt. Aveți grijă de voi și luați în serios acest lucru!”, a scris Kurylenko, în engleză și ucraineană, celor 572.000 de followers.  Actriţa cu origini ucrainene a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Olga Kurylenko și-a început cariera de actriță în 2005 și a jucat în filme precum Hitman, din 2007, 007: Partea lui de consolare, din 2008, în care interpreta roul fetei Bond, Oblivion. Planeta uitată, din 2013, Promisiunea, din 2014 sau Johnny English lovește din nou, din 2018.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

ARTICOLE SIMILARE

Ce a scris Leonardo DiCaprio despre „Marșul pentru Păduri”

Andreea Damian

Dieta cu care Micutzu a slăbit 50 de kilograme. La ce aliment a renunțat

Andreea Damian

Rihanna revine la tunsoarea de care îi era foarte dor

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 67. Coronavirusul nu miroase a bine

Andreea Damian

Antonia și Ilinca Vandici au fost invitate la botezul fiicei lui Matteo

Tabu Tabu

Poliţistă promovată după ce a alăptat un bebeluș subnutrit pe holurile spitalului

Andreea Damian

Scrie un comentariu