Home > Slider > Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

coronavirus
O fostă fată Bond a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu coronavirus, virusul care procoacă boala COVID 2019.

Olga Kurylenko, actrița care a interpretat rolul lui Camille Montes în filmul Quantum of Solace (2008), a confirmat că i-a ieșit pozitiv testul pentru coronavirus. Actrița în vârstă de 40 de ani s-a autoizolat la domiciliu.

Olga Kurylenko, alături de Daniel Craig

„Sunt deja bolnavă de o săptămână”, a mărturisit actrița. „Febra și oboseala sunt principalele simptome cu care mă confrunt. Aveți grijă de voi și luați în serios acest lucru!”, a scris Kurylenko, în engleză și ucraineană, celor 572.000 de followers.  Actriţa cu origini ucrainene a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Olga Kurylenko și-a început cariera de actriță în 2005 și a jucat în filme precum Hitman, din 2007, 007: Partea lui de consolare, din 2008, în care interpreta roul fetei Bond, Oblivion. Planeta uitată, din 2013, Promisiunea, din 2014 sau Johnny English lovește din nou, din 2018.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

Articole asemanatoare
New York Times
New York Times dedică prima pagină victimelor coronavirusului: a umplut-o cu nume de persoane decedate
coronavirus
Chimioterapia în vremuri de pandemie
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
coronavirus
Care este riscul de infectare cu coronavirus în mijloacele de transport în comun

Comenteaza acest articol

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

by Andreea Damian   1 min
0