Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

O fostă fată Bond a anunțat pe Instagram că a fost diagnosticată cu coronavirus, virusul care procoacă boala COVID 2019.

Olga Kurylenko, actrița care a interpretat rolul lui Camille Montes în filmul Quantum of Solace (2008), a confirmat că i-a ieșit pozitiv testul pentru coronavirus. Actrița în vârstă de 40 de ani s-a autoizolat la domiciliu.

Olga Kurylenko, alături de Daniel Craig

„Sunt deja bolnavă de o săptămână”, a mărturisit actrița. „Febra și oboseala sunt principalele simptome cu care mă confrunt. Aveți grijă de voi și luați în serios acest lucru!”, a scris Kurylenko, în engleză și ucraineană, celor 572.000 de followers.  Actriţa cu origini ucrainene a publicat şi o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Olga Kurylenko și-a început cariera de actriță în 2005 și a jucat în filme precum Hitman, din 2007, 007: Partea lui de consolare, din 2008, în care interpreta roul fetei Bond, Oblivion. Planeta uitată, din 2013, Promisiunea, din 2014 sau Johnny English lovește din nou, din 2018.

Kurylenko se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19. Printre acestea se numără actorii Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, care a fost spitalizat în weekend.

ARTICOLE SIMILARE

Prințul Harry, în pericol după ce s-a mutat în Canada? Experții regali au făcut anunțul

Andreea Damian

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 5 ani de la cununie

Tabu Tabu

The Testaments de Margaret Atwood a avut parte de vânzări uriașe imediat ce a fost lansată

realitatea

9 semne că ai o relație perfectă, chiar dacă nu crezi asta

Andreea Damian

Sirenele erau de 15 ani în parc, dar cineva s-a gândit abia acum să le acopere sânii. Din motive religioase!

Andreea Damian

Blake Lively a slăbit 27 de kilograme într-un timp record. Dieta, încercată de un actor român

Andreea Damian

Scrie un comentariu