Home > Fără categorie > FOSTA IUBITA a lui Horia Tecau: “Era de ajuns sa ma atinga prin haine si se intampla magia”

FOSTA IUBITA a lui Horia Tecau: “Era de ajuns sa ma atinga prin haine si se intampla magia”

Corina Tievi, fosta iubita a tenismenului Horia Tecau, a vorbit pentru Cancan.ro despre relatia pe care a avut-o cu sportivul si despre cat de tandru, de atent si de ..barbat era acesta

Corina spune ca s-a iubit cu Horia Tecau timp de un an. “Ne-am cunoscut la un meci de cupa Davis, mie imi era frig, iar Horia mi-a dat bluza lui. Am stat de vorba dupa, am fost la un restaurant, asa a inceput totul”, a declarat frumoasa bruneta. Ea spune ca fostul ei iubit este un barbat adevarat, care stie cum sa iubeasca o femeie si sa o faca fericita.
“Era tandru, atent, stia cum sa faca ca sa ma treaca toti fiorii. Era de ajuns sa ma atinga prin haine si se intampla magia, nu era nevoie sa te atinga pe piele. A fost o iubire ca-n filme intre noi, insa la un moment-dat, ne-am despartit”, a declarat fosta iubita a tenismenului.
“Se concentra foarte mult pe persoana mea, iar asta putea dauna carierei sale sportive. Ii luam din “vitamine”. Eu eram pe primul loc, iar dupa un an mi-am dat seama ca acest lucru nu este ok. Trebuia sa se antreneze, sa se dedice cat mai mult tenisului. Despartirea a fost de comun acord, insa am ramas buni prieteni”, a mai declarat Corina Tievi.


Loading...

Comenteaza acest articol

FOSTA IUBITA a lui Horia Tecau: “Era de ajuns sa ma atinga prin haine si se intampla magia”

by   1 min
0