Home > Slider > Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă. Avea doar 47 de ani şi era mama copiilor lui

Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă. Avea doar 47 de ani şi era mama copiilor lui

p. diddy

Kim Porter, femeia cu care rapperul P. Diddy are trei copii, a fost găsită fără suflare, luni,  în propria locuință. Actrița și modelul de doar 47 de ani a murit din cauza unei pneumonii provocată de o banală severă.

Diddy și Kimberly „Kim” Porter au avut o relație timp de 13 ani, între 1994 și 2007. Deși s-au despărțit, cei doi au păstrat legătura de dragul copiilor, Christian (născut în 1998) gemenele D’Lila Star și Jessie James (născute în 2006).

Sean „Diddy” Combs e devastat de moartea fostei lui iubite. „Diddy e devastat și șocat (…) El și Kim au rămas prieteni foarte apropiați și părinți devotați deși relația lor de dragoste nu a funcționat (…) erau încă o familie”, a declarat o sursă pentru revista People.

Decesul lui Kim Porter a fost constatat în jurul orei 11:30, după ce au primit un apel la serviciu de urgenţă, notează Daily Mail. Momentan, nu se ştie cauza decesului, însă apropiaţii spun că femeia de 47 de ani s-a confruntat cu o răceală severă care s-a transformat în pneumonie, în ultimele zile.

TMZ notează că „Diddy nu a rupt niciodată relațiile cu Kim, deși s-au despărțit în 2007. Au păstrat legătura pentru cei trei copii… se iubeau și erau afectuoși unul cu celălalt. Mergeau în vacanțe ca o familie”, citând un apropiat al vedetei.

Kim şi Diddy s-au despărţit atunci când artistul a înşelat-o cu Jennifer Lopez. La doi ani după ce s-au despărţit, Diddy s-a întors la prima iubire jurându-i iubire veşnică.

Articole asemanatoare
P. Diddy mai primește o lovitură, după ce a tocmai a îngropat-o pe mama copiilor săi

Comenteaza acest articol

Fosta iubită a lui P. Diddy, găsită moartă. Avea doar 47 de ani şi era mama copiilor lui

by Andreea Damian   1 min
0