Tabu
Image default
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Mel B., fostă membră a trupe Spice Girls – recent reunită pentru un turneu muzical – doreşte să lanseze o colecţie de jucării sexuale.

Artista în vârstă de 44 ani a demarat acest proiect îndrăzneț după ce mai multe britanice s-au plâns că vibratoarele care se vând pe piață nu sunt la fel de bune ca cele din Statele Unite.

„Melanie a discutat cu multe femei britanice, care se plâng de jucăriile sexuale. Una din ele a întrebat-o dacă nu ar putea oferi un vibrator care să semene cu un ruj, pe care nu îl găseşte însă în Marea Britanie şi nici nu îl poate comanda din altă parte – este foarte frustrant!”, a declarat o sursă apropiată lui Mel B.

„A purtat discuţii legate de design şi dimensiuni – şi va avea unele cu imprimeu de leopard. Scopul ei este să se adreseze pieţei mai selecte”.

Gwyneth Paltrow a lansat anul trecut „kit-ul de sex pentru weekend” pe site-ul ei de lifestyle Goop. Acesta costă 4.000 de dolari și conține printre altele un ulei de masaj de 82 de dolari și un vibrator cu aur de 24 de carate de 3.500 de dolari. Potrivit descrierii de pe site, produsele sunt ecologice și promit „să revigoreze viața sexuală”.

Colecţia lui Mel va fi diferită de cea a actriţei Gwyneth Paltrow, care a lansat, la rândul ei, asemenea jucării erotice.  Dar vor fi adresate pieței din Marea Britanie.

Dar jucăriile sexuale nu reprezintă singura afacere în care vrea să se implice fosta Spice Girls. Mel B a mărturisit într-un interviu că se află în discuții pentru a avea propria emisiune de televiziune.

ARTICOLE SIMILARE

Burt Reynolds a iubit până la moarte o singură femeie

Andreea Damian

The Weeknd, desfigurat la AMA! Mesajul puternic pe care îl transmite artistul

Andreea Damian

Alina Pușcaș și-a amânat nunta din cauza infestării cu COVID-19

Tabu Tabu

Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Andreea Damian

Parcul tematic Super Nintendo World din Japonia va oferi brățări inteligente cu tematică Mario

realitatea

Prințul Philip a vrut cu disperare să se căsătorească cu altă femeie

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu