Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Primele imagini de la cununie

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a recăsătorit zilele trecute, după o relație de aproximativ doi ani cu un afacerist din Timișoara.

Fosta soţie a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit la şase ani după divorţ. Noul său partener de viaţă este Radu Bița, bărbatul pe care îl cunoaște de 20 de ani, dar cu care s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019.

Diana Simion a publicat recent pe pagina sa de Facebook mai multe imagini din ziua cununiei civile, alături de noul său partener de viață. De asemenea, Radu Bița a publicat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj. „DA. Suntem o familie”, a confirmat afaceristul, pe pagina sa de Facebook.

Răzvan Simion şi Diana au divorţat în urmă cu șase ani, după 15 ani de căsătorie. La scurt timp după acest moment, prezentatorul tv s-a afişat alături de Lidia Buble, recunoscând că formează un cuplu cu aceasta.

În prezent, Răzvan Simion trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă, Daliana Răducan, arhitect.

ARTICOLE SIMILARE

Brazilia respinge ajutorul de 22 mil. $ promis de liderii G7: „Acest ajutor este o dovadă de ipocrizie”

Andreea Damian

Amanta lui Reghe, făcută K.O. – PROSTUTUȚIE! Anamaria Prodan: Mi se întorc parinții în mormânt când văd ce a făcut din numele nostru acest om

Tabu Tabu

Super Bowl 2021 | Spectacol electrizant cu Weeknd

Andreea Damian

Descoperire epocală ⎢ «Capela Sixtină» din Amazon

Ciocîrlan

Evenimente culturale de Ziua României

Ciocîrlan

Boli grave care se pot transmite printr-un simplu sărut

Andreea Damian

Scrie un comentariu