Home > Slider > Fosta soție a lui Arnold, dezvăluiri incendiare, într-o nouă carte

Fosta soție a lui Arnold, dezvăluiri incendiare, într-o nouă carte

Maria Shriver a lansat a 8-a carte, un volum de memorii în care face dezvăluiri despre viața sa de după divorțul de Arnold Schwarzenegger . Intitulată „I’ve Been Thinking . . .: Reflections, Prayers, and Meditations for a Meaningful Life”, cartea e scrisă sub forma unui jurnal în care prezintă concepția cu privire la viață, familie și moralitate.

Crescută în familia Kennedy  cu principii  romano-catolice foarte puternice, Shriver, în vârstă de 62 de ani, s-a despărțit de soțul ei, starul de la Hollywood Arnold Schwarzenegger, în 2011, după 25 de ani de căsătorie. „Am crescut cu credința că divorțul este un păcat”, scrie ea în cartea „I’ve Been Thinking . . .: Reflections, Prayers, and Meditations for a Meaningful Life”. „Am greșit gândind așa”, mai adaugă fosta vedetă de televiziune.

„Mereu am crezut că oamenii ale căror căsătorii nu au funcționat sunt lași. Am greșit.(…) Eu admir oamenii care luptă să-și salveze căsătoriile, dar îi admir și pe cei care aleg calea divorțului. Și-i admir cu adevărat pe cei care reușesc să rămână prieteni după separare și nu se tem să iubească din nou”, mai scrie Maria Shriver în cartea, pe care a lansat-o la postul de televiziune NBC, a cărui vedetă i-a fost.

Ea a dezvăluit în noua sa carte că după divorț a căutat ajutor la psiholog. Terapia ar fi ajutat-o să fie mai conștientă, mai iertătoare și să fie o persoană mai bună. Shriver recunoaște că rugăciunile și meditația au ajutat-o să depășească cu bine această perioadă grea din viața ei.

Într-un interviu oferit LIHerald.com că datorită meditației a descoperit pacea interioare și oferă prin intermediul volumului o serie de sfaturi pentru o viața semnificativă, în care religia, familia și iertarea joacă un rol important.

Fostă jurnalistă, Shriver este deja autoarea a șapte bestseller-uri, printre care și cartea „Viața mea”, unde face dezvlăluiri incredibile despre mariajul cu starul din „Terminator”.

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger s-au separat în 2011, dar divorțul s-a finalizat după 6 ani. La câteva zile după anunțul despărțirii, actorul a recunoscut că are un fiu cu menajera. Cei doi au împreună 4 copii.

 

Articole asemanatoare
Cindy Crawford
Arnold Schwarzenegger și Cindy Crawford, împreună!
terminator 6
Terminator 6. Îți vine să crezi? Între aceste fotografii au trecut 27 de ani
Arnold Schwarzenegger
Cât de bine arată Katherine, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Loading...

Comenteaza acest articol

Fosta soție a lui Arnold, dezvăluiri incendiare, într-o nouă carte

by Andreea Damian   1 min
0