Home > Slider > Fosta soție a lui Channing Tatum, pictorial nud după divorț

Fosta soție a lui Channing Tatum, pictorial nud după divorț

Channing Tatum

Noul statut de femeie singură îi priește Jennei Dewan. Fosta soție a lui Channing Tatum a pozat goală pentru revista „Women’s Health”. La 37 de ani ai săi, Jenna arată fenomenal și o demonstrează prin fotografiile provocatoarea pe care tmz.com le-a publicat miercuri seară.

Jenna Dewan a uitat de stresul provocat de despărțirea de actorul Channing Tatum, după 9 ani de căsătorie, și a pozat complet goală. Și arată senzațional! „Am fost dansatoare toată viața, așa că sunt obișnuită cu haine puține”, explică Jenna apariția în costumul Evei. „Pierzi sensul modestiei”, a completat vedeta, obișnuită să pozeze nud, notează revista „Women’s Health”.

Focoasa brunetă, mamă a unei fetițe de 5 ani, Everly, e într-o formă de zile mari. În numărul din septembrie al revistei „Women’s Health”, actrița americană s-a dezbrăcat de inhibiții și… haine și a spus adevărul gol-goluț despre despărțirea de Channing Tatum, dar a vorbit deschis și despre alte probleme personale.

Cei doi soți și-au anunțat despărțirea în luna aprilie a acestui an, prin intermediul unei postări pe contul de Instagram al Jennei: „Hei, lume! Deci… Avem ceva ce vrem să vă împărtășim. În primul rând, pare ciudat că trebuie să împărtășim astfel de lucruri cu toată lumea, dar este o consecință a vieților pe care am ales să le trăim, pentru care, de altfel, suntem foarte recunoscători. Trăim în niște vremuri incredibile, însă în aceste vremuri adevărul poate fi distorsionat în fapte alternative. Așadar, am vrut să împărtășim cu voi adevărul, ca să știți că, dacă nu l-ați citit aici, este o ficțiune. Ne-am decis, cu afecțiune, să nu mai fim un cuplu. Am fost foarte îndrăgostiți unul de altul acum mulți ani de zile și am parcurs o călătorie magică împreună. Absolut nimic nu s-a schimbat în privința iubirii pe care ne-o purtăm unul altuia, dar dragostea este o aventură frumoasă, care ne-a dus pe drumuri separate deocamdată. Nu există secrete și nici evenimente amoroase la baza deciziei noastre – suntem doar doi prieteni buni care au realizat că este timpul să ne lăsăm unul altuia puțin spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim cele mai fericite și împlinite vieți cu putință. Suntem încă o familie și vom fi întotdeauna niște părinți iubitori și dedicați pentru Everly. Nu vom comenta mai mult de atât și vă mulțumim dinainte că respectați intimitatea familiei noastre.

Channing Tatum și Jenna Dewan s-au cunoscut în 2006, pe platourile de filmare ale producției „Step Up”, iar trei ani s-au căsătorit.

sursa foto: womenshealthmag.com

Articole asemanatoare
“G.I Joe: Razbunarea” / Lansarea la cinema amanata
Cei mai frumoşi bărbaţi (FOTO)
Eroi pe marele ecran, eroi şi în viaţa de zi cu zi. 12 vedete care au salvat vieţi.
Channing Tatum s-a ars pe penis

Comenteaza acest articol

Fosta soție a lui Channing Tatum, pictorial nud după divorț

by Andreea Damian   2 min
0