Home > Slider > Fosta soție a starului din Baywatch, un model de succes, a ajuns o cerșetoare

Fosta soție a starului din Baywatch, un model de succes, a ajuns o cerșetoare

baywatch

Din regină a frumuseții, un model de renume a ajuns o cerșetoare! Vorbim despre Loni Willison, un model fitness foarte apreciat în breaslă. Loni este fosta soție a actorului Jeremy Jackson, binecunoscut din serialul american Baywatch.

Imaginile cu ea îmbrăcată foarte mizerabil, rătăcind pe străzile din Los Angeles și împingând un cărucior de cumpărături încărcat de haine murdare li gunoaie au făcut înconjurul internetului. Nimic din aspectul ei nu mai amintește de blonda cu forme voluptuoase care sculpta trupurile celebrităților în sala de fitness.

Cu doar câțiva ani în urmă, americanii erau înnebuniți după seducătoarea Loni Willison. Era model și soția actorului Jeremy Jackson, iar împreună formau un cuplu de invidiat. De la divorțul de starul din Baywatch au trecut doar 4 ani, timp în care frumoasa Loni a decăzut într-atât de mult, încât oamenii de rând o ocolesc pe stradă.

De vină a fost dependența de alcool și droguri. După separarea de Jeremy Jackson, Loni Willison a intrat în depresie și a început să consume stupefiante. A fost o perioadă dificilă, pentru că blonda a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. De vină ar fi fost și bătăile repetate aplicate de Jeremy Jackson. Cea mai violentă agresiune fizică – în urma căreia Loni s-a ales cu două coaste rupte, leziuni la nivelul gâtului și zgârieturi pe tot corpul – l-au trimis după gratii pe Jackson, care a scăpat însă de acuzații ulterior.

Loni Wiilison are 35 de ani. A fost căsătorită cu  Jeremy Jackson între anii 2012-2014.

 

 

Articole asemanatoare
Pamela Anderson ajută focile aproape dezbrăcată
Pamela Anderson din nou în costumul din Baywatch
David Hasselhoff, spitalizat cu forța
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Fosta soție a starului din Baywatch, un model de succes, a ajuns o cerșetoare

by Andreea Damian   1 min
0