Tabu
PEOPLE Slider

Fosta soție a starului din Baywatch, un model de succes, a ajuns o cerșetoare

baywatch

Din regină a frumuseții, un model de renume a ajuns o cerșetoare! Vorbim despre Loni Willison, un model fitness foarte apreciat în breaslă. Loni este fosta soție a actorului Jeremy Jackson, binecunoscut din serialul american Baywatch.

Imaginile cu ea îmbrăcată foarte mizerabil, rătăcind pe străzile din Los Angeles și împingând un cărucior de cumpărături încărcat de haine murdare li gunoaie au făcut înconjurul internetului. Nimic din aspectul ei nu mai amintește de blonda cu forme voluptuoase care sculpta trupurile celebrităților în sala de fitness.

Cu doar câțiva ani în urmă, americanii erau înnebuniți după seducătoarea Loni Willison. Era model și soția actorului Jeremy Jackson, iar împreună formau un cuplu de invidiat. De la divorțul de starul din Baywatch au trecut doar 4 ani, timp în care frumoasa Loni a decăzut într-atât de mult, încât oamenii de rând o ocolesc pe stradă.

De vină a fost dependența de alcool și droguri. După separarea de Jeremy Jackson, Loni Willison a intrat în depresie și a început să consume stupefiante. A fost o perioadă dificilă, pentru că blonda a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. De vină ar fi fost și bătăile repetate aplicate de Jeremy Jackson. Cea mai violentă agresiune fizică – în urma căreia Loni s-a ales cu două coaste rupte, leziuni la nivelul gâtului și zgârieturi pe tot corpul – l-au trimis după gratii pe Jackson, care a scăpat însă de acuzații ulterior.

Loni Wiilison are 35 de ani. A fost căsătorită cu  Jeremy Jackson între anii 2012-2014.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce mare și frumoasă s-a făcut Zenaida – Maria, fiica Adelinei Pestrițu

Tabu Tabu

Inteligenţa artificială va fi folosită pentru descifrarea plânsului bebeluşilor

Andreea Damian

Dolce & Gabbana și-a prezentat campania de toamnă-iarnă plină de zâmbete și tendințe ale modei

Andreea Damian

Cum reduci deșeurile alimentare la domiciliu: sfaturi pentru zero deșeuri

realitatea

Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

Andreea Damian

Octavia Geamănu vrea o vacanță în siguranță! Ce trebuie să facă pentru asta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu