Home > Agenda > stiri > Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie a făcut declarații șocante legate de aceasta. Garda de corp, care și-a spus Bill pentru a-și păstra anonimatul, a lucrat pentru Angelina și Brad Pitt în primele luni după aceștia au devenit un cuplu.

Bill a mărturisit într-un interviu că Angelina are dublă personalitate. În fața camerelor de luat vederi este o persoană decentă și bună la suflet care se ocupă de acțiuni caritabile, iar în privat este complet nebună. Garde corp a descris-o pe Jolie astfel: "E egoistă și îi place să dețină controlul în absolut tot ceea ce face. Nu face niciodată lucruri pentru că e bună la suflet, are mereu un interes. E nebună complet. Urla și țipa extrem de des, iar apoi pleca fără să mai spună nimic".

Bill a mai spus că Angelina se purta la fel de urât cu Brad și copiii ei. Bodyguard-ul a povestit că Jolie îi ignora cu orele, dar că, cu toate acestea, voia mereu să știe unde e și ce face Pitt. "Îl controla mereu pe Brad pentru că nu are încredere în el, e foarte posesivă, cu toate că dormeau deseori în dormitoare separate".


Articole asemanatoare
Afla cum se descurca Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie
Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?
Trendul tatuajelor in randul vedetelor
ANGELINA s-a casatorit cu BRAD PITT! In fine!

Loading...

Comenteaza acest articol

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

by admin   1 min
0