Home > Agenda > stiri > Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie a făcut declarații șocante legate de aceasta. Garda de corp, care și-a spus Bill pentru a-și păstra anonimatul, a lucrat pentru Angelina și Brad Pitt în primele luni după aceștia au devenit un cuplu.

Bill a mărturisit într-un interviu că Angelina are dublă personalitate. În fața camerelor de luat vederi este o persoană decentă și bună la suflet care se ocupă de acțiuni caritabile, iar în privat este complet nebună. Garde corp a descris-o pe Jolie astfel: "E egoistă și îi place să dețină controlul în absolut tot ceea ce face. Nu face niciodată lucruri pentru că e bună la suflet, are mereu un interes. E nebună complet. Urla și țipa extrem de des, iar apoi pleca fără să mai spună nimic".

Bill a mai spus că Angelina se purta la fel de urât cu Brad și copiii ei. Bodyguard-ul a povestit că Jolie îi ignora cu orele, dar că, cu toate acestea, voia mereu să știe unde e și ce face Pitt. "Îl controla mereu pe Brad pentru că nu are încredere în el, e foarte posesivă, cu toate că dormeau deseori în dormitoare separate".

Articole asemanatoare
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”
angelina jolie
Momente grele pentru Angelina Jolie

Comenteaza acest articol

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

by realitatea   1 min
0