Home > Agenda > stiri > Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie a făcut declarații șocante legate de aceasta. Garda de corp, care și-a spus Bill pentru a-și păstra anonimatul, a lucrat pentru Angelina și Brad Pitt în primele luni după aceștia au devenit un cuplu.

Bill a mărturisit într-un interviu că Angelina are dublă personalitate. În fața camerelor de luat vederi este o persoană decentă și bună la suflet care se ocupă de acțiuni caritabile, iar în privat este complet nebună. Garde corp a descris-o pe Jolie astfel: "E egoistă și îi place să dețină controlul în absolut tot ceea ce face. Nu face niciodată lucruri pentru că e bună la suflet, are mereu un interes. E nebună complet. Urla și țipa extrem de des, iar apoi pleca fără să mai spună nimic".

Bill a mai spus că Angelina se purta la fel de urât cu Brad și copiii ei. Bodyguard-ul a povestit că Jolie îi ignora cu orele, dar că, cu toate acestea, voia mereu să știe unde e și ce face Pitt. "Îl controla mereu pe Brad pentru că nu are încredere în el, e foarte posesivă, cu toate că dormeau deseori în dormitoare separate".

Articole asemanatoare
Billy Bob Thorton
Billy Bob Thornton a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Angelina Jolie
angelina jolie
Angelina Jolie trăiește o mare dramă: riscă să-și piardă copiii. Ce a decis judecătorul
angelina jolie
Angelina Jolie a luat cea mai grea decizie de când a divorțat de Brad Pitt
angelina jolie
Angelina Jolie și Bill Gates, cei mai admirați oameni din lume

Loading...

Comenteaza acest articol

Fostul bodyguard al Angelinei Jolie: E nebună!

by realitatea   1 min
0