Tabu
Image default
lifestyle

Fostul logodnic al Michaelei Niculescu: «Am aflat de pe internet că Mica a murit»


Fabrice Leonardon este în stare de şoc! El a povestit, pentru ziarul Libertatea, că a aflat abia zilele trecute despre decesul prematur al Micăi, cea care, în 2008, i-a acceptat inelul de logodnă. Acum, profesorul francez îşi doreşte să ia legătura cu părinţii ei îndureraţi, pentru a le mai alina suferinţa, dar vrea şi să ducă flori la mormântul femeii cu care îşi făcuse multe planuri.

Profesorul Fabrice Leonardon a continuat să o iubească pe Mica chiar şi după despărţirea survenită, la cererea ei, în 2009: “Ne-am iubit foarte mult, însă, după numai un an, Michaela a decis să pună punct relaţiei noastre. Nici în ziua de astăzi nu ştiu care a fost adevăratul motiv, dar am rămas prieteni buni, vorbeam foarte des, mai ales pe internet. La un moment dat, cam acum un an, mi-a spus că se va căsători cu un român”.
“Nu ştiam că e bolnavă şi că a murit, am aflat de pe internet. Când eram împreună, ea nu se plângea de vreo problemă de sănătate. Avea un chef nebun de viaţă, mergeam în cluburi şi ea cânta la karaoke ore întregi. Mica era foarte apreciată de petrecăreţi. Nimeni nu mai mânca în timp ce ea strălucea pe scenă. Rezista şi câte 24 de ore fără să doarmă. Ştia opt limbi străine. Era foarte deşteaptă”, a mai dezvăluit Fabrice.
Profesorul francez intenţionează să ia legătura cu părinţii Michaelei pentru a le transmite condoleanţe, dar şi pentru a le dărui câteva poze cu unica lor fiică, din perioada în care ea a trăit în Paris: “Dacă ştiam că este bolnavă, mergeam la spital, să o încurajez, măcar să o văd pentru ultima dată. Vreau să vin în curând şi în ţară, să îi duc flori la mormânt. A murit, dar Michaela va rămâne mereu în inima mea şi nu o voi uita niciodată”.

ARTICOLE SIMILARE

Lui John Mayer îi plac penisurile

realitatea

TOP 10 cele mai rele neveste din toate timpurile

realitatea

Producţia ultimului film cu Johnny Depp a fost oprită

realitatea

Justin Timberlake, presat să se împace cu Jessica Biel

realitatea

Tablouri renascentiste cu celebrități

realitatea

Nu mai e de glumă! Lindsay Lohan devastată, cu cătuşe la mâini

realitatea

Scrie un comentariu