Tabu
PEOPLESlider

Fostul lui Gwyneth Paltrow a fost cu ea și cu Brad Falchuk în luna de miere din Maldive

Actrița și solistul trupei Coldplay – Chris Martin au rămas prieteni buni după despărțirea lor din 2014, după 10 ani de căsătorie.

Dacă despre Gwyneth Paltrow și Chris Martin se vorbește la trecut, se pare că “despărțirea conștientă” ar putea fi pentru ei, de fapt, cel mai bun mod de a trece printr-un divorț. Nu doar că vedetele au rămas amici după ce s-au despărțit în 2014, actrița a dezvăluit acum că solistul Coldplay a fost alături de ea chiar și în luna de miere cu noul ei soț – Brad Falchuk.

Martin, care se află acum într-o relație cu actrița Dakota Johnson, s-a alăturat cuplului pentru o scurtă vizită de familie, în Maldive, de Crăciun, a spus Paltrow la talk-show-ul american Live With Kelly And Ryan. “Am avut o mare lună de miere în familie de Crăciun”, a spus actrița. “Noul meu soț, copiii lui, copiii mei, fostul meu soț, prietenii noștri cei mai buni, am sărbătorit cu toții. Am avut o lun[ de miere foarte modernă, a fost minunat.”

Gwineth Paltrow a postat mai multe poze din luna de miere pe Instagram, incluzând și postul de mai jos, dar niciuna cu Martin. Johnson a fost și ea în călătorie alături de Martin, deși Paltrow nu a menționat-o în interviu. Paltrow și Martin s-au despărțit în 2014 după 10 ani de căsătorie și au împreună doi copii, fetița Apple de 14 ani și pe băiatul Moise în vârstă de 12 ani.

Paltrow, care este foarte cunoscută pentru rolurile sale în Iron Man și Shakespeare In Love, a vorbit despre relația amiabilă dintre fostul și actualul soț și în trecut și a publicat această imagine a lui Martin și Falchuk anul trecut.

Chris Martin (stânga) și Brad Falchuk (dreapta) la vorbă împărțind un borcan de ciocolată

“Am vrut doar să diminuăm durerea pricinuită copiilor de divorț, vreau să-și vadă părinții în jurul unei mese în mod normal, așa că încercăm să păstrăm acest lucru”, a spus ea în interviul ei Live With Kelly And Ryan.

ARTICOLE SIMILARE

Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine a scăpat porumbelul la America Express

Andreea Damian

Cum și-a surprins Bianca Drăgușanu fiica la aniversarea de 4 ani

Tabu Tabu

Arta în era Instagramului

Andreea Damian

5 tehnici care prelungesc plăcerea sexuală și te ajută să obții orgasme multiple

Andreea Damian

Ce secrete de dietă are Valentina Pelinel. A ajuns la greutatea ideală

Andreea Damian

Un actor și solist brazilian ar vrea să cânte cu Andra

Tabu Tabu

Scrie un comentariu