Home > Slider > Fostul model, Christina Engelhardt spune că la 16 ani a avut o relație secretă cu Woody Allen

Fostul model, Christina Engelhardt spune că la 16 ani a avut o relație secretă cu Woody Allen

Când avea 16 ani, în 1976, Christina Engelhardt, model, l-a abordat pe Woody Allen la Elaine’s în New York și i-a dat numărul ei de telefon, gest care a condus la o relație de opt ani cu regizorul.

Christina Engelhardt

Engelhard, a descris experiența pentru revista Hollywood Reporter spunând că are sentimente mixte cu privire la fosta ei relație. Ea a dezvăluit și că relația a devenit rapid fizică. Deși Allen nu a întrebat-o vârsta, ea i-ar fi spus că este încă în liceu în New Jersey (vârsta consimțământului la New York este de 17 ani, iar Allen păstrase secret acest amănunt față de prietenii săi). “Ceea ce m-a făcut să vorbesc este faptul că am crezut că pot oferi o perspectivă nouă”, a spus Engelhardt. “Nu-l atac pe Woody… Vorbesc despre povestea mea de dragoste. Această relație lucru m-a transformat în cine sunt acum. Nu am niciun regret.”

Engelhardt a scris despre relația sa cu Allen în manuscrise nepublicate încă (ea a scris și despre o relație platonică cu Fellini). Spune că, în timpul relației lor, ea și Allen se întâlneau doar în apartamentul acestuia și nu vorbeau niciodată despre munca sa. După aproape un an de la începutul relației, ea spune că Allen a început să aducă și alte două “frumoase tinere doamne” pentru alte trei persoane. Apoi, la patru ani după ce au început relația, Engelhardt spune că Allen i-a prezentat-o pe Mia Farrow, gest care a șocat-o pe Engelhardt la acel moment, deși mai târziu, a avut relații sexuale în trei cu Allen și Farrow, în mare parte pentru că îi era frică să-l piardă. “Doar după o vreme, după terminarea relației am avut timp să mă gândesc la felul în care mă sucea și mă învârtea pe degete. Eram o jucărie pentru el.”. Ea a mai spus că “îi pare rău pentru Mia”.

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz
Woody Allen începe filmările pentru noul său film în această vară
Freida Pinto
Freida Pinto refuză să mai joace într-un film de Woody Allen
Woody Allen, ACUZAT de fiica sa adoptivă că a AGRESAT-O SEXUAL

Comenteaza acest articol

Fostul model, Christina Engelhardt spune că la 16 ani a avut o relație secretă cu Woody Allen

by realitatea   1 min
0