Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Fostul socru al OANEI CUZINO condamnat definitiv la inchisoare! Afla de ce!

OANA CUZINO nu le poarta noroc barbatilor din viata ei! Dar deloc! Fostul sot, Mircea Stanescu, s-a sinucis, dupa ce a provocat un accident de circulatie soldat cu un mort. Al doilea sot, Yoav Shtern, s-a trezit divortat la notar si deposedat, sustine el, de terenuri valorand 30 milioane de euro (cumparate pe numele fostei sotii, el nefiind cetatean roman). In fine, azi, si fostul socru, senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu (de care Oana a fost candva foarte apropiata),

fost ziarist (a detinut cotidianul ZIUA), a patit-o si el.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat definitiv, marti, in dosarul Rompetrol, pe senatorul Sorin Rosca Stanescu  la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare si pe fostul ministru Sorin Pantis la doi ani si opt luni de inchisoare, tot cu executare.

Instanta a dispus condamnarea lui Sorin Rosca Stanescu la un an de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate si la doi ani de inchisoare pentru constituire a unui grup infractional organizat. In urma contopirii pedepselor, cea mai grea dintre acestea a fost sporita cu patru luni, urmand ca senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu sa execute doi ani si patru luni de inchisoare. Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru complicitate la manipularea pietei de capital si tot doi ani pentru constituirea unui grup infractional organizat. Pedeapsa a fost sporita cu opt luni, Pantis urmand sa execute doi ani si opt luni, informeaza Mediafax.

In cazul lui Dinu Patriciu, instanta a constatat incetarea procesului penal, ca urmare a decesului acestuia. Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au lasat nesolutionata partea civila legata de Patriciu. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, inculpatii din dosarul Rompetrol condamnati la pedepse cu inchisoarea urmand sa fie incarcerate.

ARTICOLE SIMILARE

Back to school | Rezoluții pentru o viață mai bună și mai sănătoasă

Andreea Damian

Sufar de lipsa de incredere, dar ma tratez

realitatea

Tratamente de detoxifiere pentru piele

Aceste clişee ne dor (16) – “Eşti ca taică-tu”

Cum arata in realitate Anda Adam si cat se chinuie sa se transforme

realitatea

BUCATARESCU – retete de weekend: frigarui de berbecut, porc cu ananas si cartofi violet, cheesecake!

realitatea

Scrie un comentariu