Home > Lifestyle > Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU

Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU

iulia albu gainaDupa ce a tacut si a ascultat ce are de zis fosta lui sotie, Mihai Albu isi indreapta acum armele impotriva Iuliei, care pare ca a si inceput sa-si refaca viata alaturi de un milionar machedon.Designerul de pantofi se declara mahnit de atitudinea celei pe care inca o idolatrizeaza. Se simte jignit ca Iulia a declarat public ca ar mai fi acordat o sansa relatiei lor…. doar de dragul fetitei. In ceea ce-l priveste pe milionarul aparut de ceva vreme in viata fostei sotii, Mihai a avut o reactie surprinzatoare. Mihai Albu a vorbit in exclusivitate pentru www.cancan.ro  despre tot ce l-a facut sa sufere in relatia reinnodata cu fosta sotie.

L-a deranjat modul in care fosta lui sotie a incercat sa iasa basma curata dintr-o relatie esuata. Ar fi spus ca doar fetita pe care o au impreuna a impins-o sa reincalzeasca ciorba casniciei. Mihai sustine contrariul!

“Of, Doamne! Asta nu e in regula. Nu pot s-o iau neaparat ca pe-o jignire dar nu este deloc adevarat. Noi chiar am avut discutiile astea, chiar de mai multe ori ca nu am incercat o impacare doar de dragul fetitei. Si ca am crezut amandoi ca ne leaga mult mai mult. Chiar ne-am sustinut unul pe celalalt ca ne leaga mult mai mult.Ne intrebam unul pe celalalt, “sper ca nu stai cu mine doar pentru ca este Mica la mijloc. A nu, in niciun caz…”, si de-o parte, si de alta. M-a mahnit foarte tare. Acum, ca s-a spus lucrul acesta, ma gandesc ca m-a mintit. M-a mahnit, m-a golit. Lucrul asta te-a facut sa n-o mai iubesti asa cum o iubeai inainte? Este irelevant in momentul asta, nu discut de sentimentele mele, nu este cazul, chiar nu este cazul. Mai ales ca a pus punct. Defapt, n-a pus punct. Vreau sa spun ca am pus eu punct. La modul ca m-a anuntat si am inteles. A dat o declaratie, neintrebata de nimeni, cum ca a luat aceasta hotarare. A fost o declaratie frumoasa, respectuoasa, destul de putin adevarata din punctul meu de vedere, nu stiu de ce a facut-o, de ce era nevoie, sa zicem ca a vrut sa se arate libera.”, a declarat Mihai in cadrul emisiunii Cancan.ro de la Acasa tv.

Mihai spune ca a fost socat de faptul ca fosta lui sotie s-a si afisat alaturi de machedonul Constantin Hagivreta la doar cateva ore dupa ce a anuntat ca pune punct relatiei.“ Da, am avut un oarecare soc. Initial nu mi-am explicat alegerea ei iar asta ar fi putut sa explice intr-un fel… daca se anuntase libera, era libera sa iasa cu oricine. Nu este treaba mea si in niciun caz n-am sa comentez, este persoana pe care am iubito foarte mult, cea care mi-a daruti un copil, am fost fericiti. “, a mai punctat designerul.“Eu nu am trait in minciuna, eu am trait cu adevarat. Poate ea a trait in minciuna. Va rog frumos sa pastrati bunul simt si sa nu incercati cumva s-o denigrati. Nu am niciun indiciu cum ca ar fi fost ceva in timpul casniciei, prieteniei ulterioare. Nu vreau sa ma gandesc macar si nu vreau sa cred ca nu este asa. Il cunosti pe cel alaturi de care a aparut in cancan.ro? Nu, nu-l cunosc. Am auzit de el. Un domn respectabil, ok… nu stiu mai mult sa comentez si nici nu e treaba mea. Dar ii respect orice alegere va face.”, s-a confesat Mihai Albu.

Ex-doamna Albu, poreclita doamna “Loulou”, l-ar fi cunoscut pe omul de afaceri la cateva luni de la divort. Mihai n-a banuit nicio clipa ca fosta lui sotie ar mai avea si pe altcineva. Intrebat daca situatia financiara a lui Hagivreta ar fi atras-o pe Iulia, designerul… ridica din umeri. “Intrebati-o pe ea! Cum pot sa spun eu asa ceva? Au existat discutii in sensul asta intre voi doi? In ce relatie nu sunt discutii, financiare, de fidelitate, presupuneri… Ea are foarte multe calitati. Este perfecta! Nu are niciun defect. Niciunul!”, si-a laudat Mihai fosta sotie. Aceasta ar avea planuri care ar indeparta-o si mai mult de Mihai. Ar vrea sa vanda apartamentul pe care il detine in acelasi imobil in care locieste si fostul sot.“Iti mai poarta pantofii acum? Sa-i poarte, de ce sa nu-i poarte… unii sunt facuti speciali pentru ea. Dar, stiti cum e moda, evolueaza… Eu nu cred ca va mai apela la mine. Crezi ca ea te mai iubeste, Mihai? Sunt convins ca nu-i sunt indiferent. Insa daca acum a luat decizia asta probabil ca i-am plecat de la inima. Fericirea Iuliei inseamna si fericirea mea, iar fericirea mea inca o caut.”, a mai declarat Mihai.

Articole asemanatoare
Iulia albu
Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei
iulia albu si mihai albu
Cât a stat departe Mihai Albu de fiica lui și din cauza cui
iulia albu
Iulia Albu, gest controversat în ziua în care designerul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani
Un nou reper pe piata de fashion din Romania: DressLikeHell

Comenteaza acest articol

Fostul sot spune adevarul despre IULIA ALBU

by   3 min
0