Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Fostul sot al Simonei Dichiseanu s-a vindecat de cancer, desi avea deja metastaze!

Iubirea lor ar fi trebuit sa fie una rupta din povesti, insa s-a incheiat cum nu se poate mai prost. El a ramas in Grecia, sarac si bolnav, cu cancer cu mestastaze, iar ea s-a intors in Romania, fara sa mai vrea sa se mai uite inapoi…

Nici chiar cand a aflat ca el e la un pas de moarte, nu s-a indurat sa-i dea macar un telefon… Sau cel putin asa sustine el. Vorbim despre dragostea care i-a unit, pana anul trecut, pe fosta doamna Dichiseanu, Simona, si pe grecul Dimitris Trombos, barbatul pe care l-a prezentat multa vreme drept “sotul meu”.

“Am făcut chimioterapie şi radioterapie, dar Simona n-a fost alaturi de mine, asa cum e normal. Sunt în faza de metastaza acum, dar ei nu-i pasă deloc…nu vrea sa mai auda de mine”.

Timp de un an si jumatate, insa, s-a asternut linistea peste aceasta poveste. Dezmagit, Dimitris s-a izolat si a refuzat sa vorbeasca despre drama sa. Acum, in mod miraculos, cu ajutorul unui tratament agresiv, grecul si-a schimbat complet destinul si a reusit sa se vindece. Din Grecia, unde incearca in continuare sa-si refaca viata, el ne-a povestit prin ce chinuri ingrozitoare a trecut in ultimii ani, in batalia crunta cu cancerul.

“Am avut de dus o lupta lunga si grea cu aceasta maladie, dar pana la urma am iesit victorios. Acum sunt 100% sanatos. Am reusit sa ma vindec cu ajutorul optimismului, a gandirii positive si a tratamentelor extrem de puternice. Luni intregi am urmat radioterapie si chimioterapie, a fost un calvar, dar acum sunt bine!”, a spus emotionat Dimitris, pentru CANCAN.ro.

ARTICOLE SIMILARE

ADRIAN NASTASE a ajuns la puscarie!

Top 7 argumente pro si contra Facebook

realitatea

Celine Dion, divorț de 720.000.000 $!

Mobilă fantasy

realitatea

“Jamie Magazine” a primit prestigiosul Digital Media Awards 2013

Azi e vineri, 13 – Cine citeşte asta, are ghinion!

Scrie un comentariu