Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fotbalistul român care s-a reprofilat în pandemie și s-a apucat de modă

Pandemia de coronavirus a anulat meciuri de fotbal, a închi stadioane, a alungat suporterii. Fotbaliștii s-au trezit peste noapte că nu mai pot juca! Robert Bogdan, un fotbalist din Craiova, în vârstă de 21 de ani, s-a gândit să se reprofileze. A încercat moda.

Fostul fundaș se află la prima sa colecție de haine, pe care a realizat-o în pandemie. Cea care l-a influențat să se facă designer este creatoarea de modă Andreea Dogaru.

„Mereu mi-au plăcut hainele, ca să fiu sincer, am o colecție întreaga de outfituri, care sunt extrem de bine alese și la un moment dat, fiind dezamăgit de modul în care aleg să se îmbrace anumite domnișoare, m-am gândit că aș putea încerca o carieră în modă”, a declarat Robert pentru click.ro.

Dacă la început totul a fost doar pasiune, se pare că tânărul vrea să facă o carieră în domeniul modei.

„În creațiile mele cel mai des sunt redate trăiri, contează foarte mult starea în care sunt în acel moment, dar bineînțeles că mă inspiră și oamenii, natura.”, mai povestește el.

Robert Bogdan joacă pentru CS Universitatea Craiova II, pe poziția de fundaș.A debutat în Liga 1 la Juventus București, unde fusese împrumutat de Craiova. Acesta a mai activat la Zwolle și Haga.

ARTICOLE SIMILARE

Efectele „benefice” ale epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Kate Middleton a anunțat când se întoarce din „concediul de maternitate”

Andreea Damian

Un nou rol principal pentru Mădălina Ghenea

Andreea Damian

Nutriție | Superputerilor alimentelor

Andreea Damian

Cele mai inedite aspecte de beauty de la Săptămâna Modei din Paris

Andreea Damian

8 adevăruri ciudate despre lenjeria intimă

Andreea Damian

Scrie un comentariu