Tabu
Image default
lifestyle

FOTO cu Andreea Marin, eleva, la 14 ani!

“Hai să văd dacă ghiciţi care eram eu:). Ce frumoase vremuri erau pe atunci!”, a scris Andreea Marin, pe Facebook, lângă o fotografie veche, amintire a unor clipe de neuitat, din şcoală. Majoritatea fanilor au indicat, corect că “Zâna” este a cincea fată din stânga, recunoscând-o după ţinută şi atitudine. Ba chiar, unii dintre ei susţin că i-au fost colegi şi descriu vremurile copilăriei.

Iată câteva dintre comentariile amicilor Andreei Marin:
“În faţă la şcoală, Andreea era comandantă de unitate, era şi în echipa de dans a şcolii, iar când ieşeam de la şcoală, câteodată o puteam auzi din stradă cântând la pian”.
“Inconfundabilă… Aceeaşi atitudine… Ţinută…”.
“Nu am cum să mă înşel… A 5-a elevă de la stânga la dreapta… Te ştiu de când erai comandantă de unitate… iar la Colegiul ROMAN VODĂ, de când cântai la pian în bibliotecă, înainte să înceapă vreo activitate culturală… Felicitarile mele…”.
“E uşor pentru că erai la fel de frumoasă! Am studiat şi eu la Scoala Nr. 7, iar de fiecare dată când o revăd îmi trezesc amintiri frumoase! Felicitări Andreea pentru ce ai devenit în timp. Eşti un exemplu demn de urmat! Toată admiraţia din partea mea!”.
“Domnişoara care stă cel mai drept şi are o privire sigură şi pătrunzatoare! Şi singura care are pumnul încordat… hotărâtă!”.

Mai mult: Uite CUM ARĂTA ANDREEA MARIN, pe vremea când era elevă! | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

MADALINA PAMFILE simuleaza sexul in FOTO fierbinti …cand nu se sinucide cu pastile!

Doi români nominalizați la YouTube Music Awards 2013

Vezi ce fac …Sacha Baron Cohen si Elisabetta Canalis pe yacht / FOTO

Kate Moss, scoasă din minți de porumbei

realitatea

Unde râdem weekendul ăsta?

realitatea

Jumătăți de gemeni celebri

realitatea

Scrie un comentariu