Tabu
Image default
PEOPLE

Ce sexy este Ruby acum și ce fetiță sfioasă era în copilărie FOTO

Una dintre cele mai senzuale interprete de la noi, Ana Claudia Grigore, pe numele ei de scenă Ruby, a avut o copilărie plină fiind crescută mai mult de mamaia ei decât de părinții care au plecat la muncă în străinătate și apoi s-au despărțit, indemeiendu-și alte familii și aducându-i alți frățiori

ruby si mamaia ei
ruby si mamaia ei

Fermecătoarea solistă care a devenit celebră cu piesa “Stinge lumina” a fost un copil care a crescut cu bunica ei, mamaia pe care a luat-o cu ea din orașul unde s-a născut. Ruby este o femeie hotărâtă și știe ce vrea. Pe vremea când era doar Ana Claudia Grigore, tânăra lucra în redacția a două reviste pentru adolescenți. Aici a fost adusă și pusă la treabă de redactorul-șef de la vremea aceea, Cristian ”Oxi” Constantin, fostul membru al formaiei ”Praf în ochi”, care îi era și iubit. Oxi a simțit potențialul artistic al tinerei și a pariat pe ceea ce va deveni, într-adevăr, o artistă foarte apreciată devenindu-i impresar. Numele de scenă a fost inspirat de un cântec al formaţiei Kaiser Chiefs. Ruby a susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind astfel prima artistă din România care se lansează în afară granițelor țării.

ruby in copilarie
ruby in copilarie

Prima ei piesă a fost „Touch Me” (2010) şi s-a bucurat de succes în Turcia. În acelaşi an, Ruby a lansat cea de-a două piesă, „Get High”, în colaborare cu cântăreţul spaniol Juan Magan. Adevăratul succes a venit însă în 2012, odată cu lansarea primei piese în limba română, ”Stinge lumina”, produsă de Alex Velea. În același an, Ruby își expune sânii naturali și tatuajele într-un pictorial incendiar în revista cu iepurași Playboy. Solistă este cunoscută și pentru tatuajele ei, care au devenit subiect de comentarii de-a lungul anilor. „Nu am stat să le număr niciodată, dar am în jur de 15 tatuaje (acum are mai multe, n.r.). Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe stradă Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare”, a făcut Ruby inventarul tatuajelor! Ea și fostul impresar s-au despărțit iar ea s-a cuplat cu dasatorul din “Stinge lumina”, Robert Adrian. Solistei i s-a făcut dor de copilărie și a publicat imagini cu ea din perioada aceea.

ARTICOLE SIMILARE

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum! La 52 de ani e deja bunică

Andreea Damian

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

realitatea

Cum își face curaj Jessica Alba pentru scenele de sex

Andreea Damian

Trupa Spice Girls anulează turneul mondial

Andreea Damian

Parfumierul care iubește mirosul blănii pisicilor sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu