Home > Agenda > FOTO de la botezul fetitei lui CONNECT-R

FOTO de la botezul fetitei lui CONNECT-R

Connect-R si-a botezat ieri fetita, care i-a înduioşat cu drăgălăşenia ei pe toţi cei prezenţi. Slujba de botez a început cu o întârziere de o jumătate de oră, pentru că naşii s-au lăsat aşteptaţi. Connect-R si sotia lui, Misha (“Tenerife”) au planificat evenimentul la Biserica Sf. Nicolae din Bucuresti. Singurul incident a fost cauzat de Pepe, care si-a parcat masina aiurea pe strada si a blocat un utilaj, fiind obligat sa iasa din biserica pentru a-si muta masina.

Connect-R a ingenuncheat de emotie in fata bisericii!

Pe parcursul slujbei religioase, care a durat în jur de 40 de minute, micuţa Maya a fost tare cuminţică. “Nu a plâns, abia dacă a scos câteva sunete. Părinţii ei au avut lacrimi în ochi”, a mărturisit actorul Vasile Muraru, cel care s-a numărat printre invitaţii prezenţi, alături de Pepe şi soţia sa, Raluca. Deşi, potrivit tradiţiei, naşa e cea care duce copilul acasă, iar în pragul casei i-l dă mamei după ce zice de trei ori “Ţi-am luat un păgân, ţi-am adus un creştin”, Connect-R a sărit peste acest obicei. El a preferat să facă acest ritual chiar la ieşirea din biserică. Astfel, artistul a îngenuncheat în faţa naşei, care mai apoi i-a dat fetiţa. La doar câteva minute după terminarea slujbei, micuţa a adormit în braţele tatălui.

După slujba de la biserică, familia şi prietenii, în jur de 150 de persoane, aur petrecut la un centru de evenimente de lux din Bucureşti.

Foto: Vlad Chirea / Libertatea.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/probleme-la-botezul-fetitei-lui-connect-r-491939.html#ixzz31TBi8VOi

Articole asemanatoare
Idei inedite de cadouri pe care le poți face la un botez
TABU a avut dreptate: CE nume va purta bebelusul Antoniei / Foto cu bebelusul!
S-au stabilit botezul si nashul baiatului nascut de Antonia / Apar alte probleme!
Nunta lui CONNECT-R / Album FOTO!

Comenteaza acest articol

FOTO de la botezul fetitei lui CONNECT-R

by   1 min
0