Home > beauty > Foto: Giulia si fetita ei la baby spa

Foto: Giulia si fetita ei la baby spa

Extrem de atenta cand vine vorba de dezvoltarea si sanatatea fetitei ei, Giulia Anghelescu, a gasit modalitatea perfecta pentru ca micuta ei, Antonia Sabina, sa fie un copil fericit si cu un corp armonios dezvoltat. Cantareata isi duce bebelusul o data pe saptamana la centrul de educatie acvatica unde cele doua inoata intr-un tandem perfect mai bine de 45 de minute.

Toti bebelusii stiu sa inoate, important este sa nu ii lasam sa uite. Educatia acvatica timpurie este raspunsul. Avantajul unei astfel de activitati consta in solicitarea scazuta a oaselor, a ligamentelor si a tendoanelor. Are efecte stimulatoare asupra cresterii si dezvoltarii fizice si psihomotorii, sporeste capacitatea de concentrare, stimuleaza imunitatea. Antoniei ii place foarte mult la baby spa si a devenit mult mai independenta din aceasta cauza!” a declarat Giulia.

Fetita Giuliei are un an si patru luni, iar artista a reusit sa gaseasca echilibrul intre viata agitata de artist si cea linistita de mamica. Artista alearga intre concerte si face tot posibilul sa stea cat mai multe ore cu Antonia Sabina si asta pentru ca isi doreste foarte mult sa fie alaturi de copilul ei in fiecare etapa a vietii.

Credit Foto: Florin Gogan

Articole asemanatoare
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’
Adevarul despre divortul GIULIEI!
EDEN PARK la Bucuresti / Uite cum s-a imbracat GIULIA la eveniment!
Huidu a luat toata formatia Candy la rand! Inainte de Giulia, Vlad s-a iubit cu…

Loading...

Comenteaza acest articol

Foto: Giulia si fetita ei la baby spa

by   1 min
0