Home > Agenda > FOTO cu noua Vecina de la ‘Neata!

FOTO cu noua Vecina de la ‘Neata!

Dupa plecarea rapida a Roxanei Vancea, asistenta lui Razvan si Dani, Ioana are sanse enorme sa devina urmatoarea “vecina”, dupa cum spun sursele noastre. Ea a fost deja anuntata ca trebuie sa vina la Bucuresti, pentru ca e din Cluj. Cine este Ioana Guruta?

Ioana este din Carei, are 20 de ani si e studenta la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca, la Jurnalism, anul 1. Ii place foarte mult sa cante, inclusiv muzica populara, si participa la spectacole in Carei, Satu Mare sau Cluj.

Ea vrea sa devina actrita sau sa lucreze in televiziune, iar dorinta e gata sa se implineasca odata cu primirea postului de asistenta la “Neata”, devenind, se pare, succesoarea unor vedete ca Andreea Spatar, Andreea Mantea, Daniela Crudu si Roxana Vancea. Asta desi s-a speculat mult pe tema reintoarcerii Danielei Crudu pe acest post! Totusi, in cele din urma, nu s-a ajuns la un acord si realizatorii matinalului tind sa se indrepte spre o alta fata. Foarte posibil, IOANA GURUTA!

Articole asemanatoare
Scandalul asistentelor la Antena / Loredana Chivu – noua “pasiune” a lui Brancu
DANI OTIL: Prima reactie dupa ce a fost parasit de MIHAELA RADULESCU / Retete de consolare
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
ROXANA VANCEA le desfiinteaza pe ANDREEA MANTEA si pe BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

FOTO cu noua Vecina de la ‘Neata!

by   1 min
0