Tabu
Image default
lifestyle

FOTO de la NUNTA lui Banel cu frumoasa Pisica! Uite cum arata mireasa!

“A fost un ‘Da!’ hotarat. Nici nu l-am lasat pe domnul primar sa termine. Sunt foarte bucuros. Asteptam momentul asta de mult. Am plans cand am aflat de Gigi Becali. Sper sa fie puternic si sa treaca peste aceste momente”, a declarat, emotionat, Banel Nicolita la propria nunta cu frumoasa si felina Cristina Pisica. “E o fata buna. Ne intelegem foarte bine. O fata foarte frumoasa”, a spus mama lui Banel Nicolita, pentru Happy Hour, la iesirea din biserica. Petrecerea de dupa cununia civila a avut loc in statiunea Lacu Sarat, de langa Braila. La aceasta au fost asteptati peste 400 de invitati, care au fost serviti cu preparate internationale, dar si cu mancaruri traditionale.

Banel Nicolita si Cristina Pisica planuiau sa se casatoreasca in decembrie si sa combine nunta cu botezul copilului pe care il asteapta. S-au razgandit insa si s-au casatorit astazi, la Braila.

Nu mai putin de sase bodyguarzi au pazit teatrul unde Banel Nicolita si Cristina Pisica au fost casatoriti civil chiar de primarul Brailei, Aurel Gabriel Simionescu, iar echipajele de politie prezente acolo au imprastiat taximetristii din zona, ca sa nu ii deranjeze pe invitati.

Cununia civila a avut loc in incinta Teatrului Maria Filotti. La cununia civila celor doi miri le-au fost aproape parintii Cristinei, mama fotbalistului, nasii, dar si prietenii si apropiatii, scrie infobraila.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Întâlniri: actrițe și regizori

realitatea

Un cadou pentru casa de la Delta Studio

O corectare de sfârcuri și o labioplastie, vă rog!

realitatea

Normandia, destinație hype de vacanță

realitatea

AU RECUNOSCUT, in sfarsit. Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit

Află cum îți poți găsi rapid un bărbat plin de bani

realitatea

Scrie un comentariu