Tabu
Image default
lifestyle

FOTO de la nunta lui Catarama cu Adina Alberts

Viorel Cataramă s-a căsătorit, ieri, cu Adina Alberts, medic estetician. Evenimentul fastuos a avut loc la reşedinţa din Snagov a omului de afaceri. Adina Alberts a fost îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, cu o trenă scurtă, comandată de la Londra. Cei doi au s-au cununat la Mănăstirea de pe Lacul Snagov

Cei peste 100 de invitaţi s-au putut delecta cu un meniu din care n-au lipsit fructele de mare, mielul pregătit în stil franţuzesc, brânzeturi, preparatele teradiţionale româneşti şi diverse feluri de vinuri fine, chiar din colecţia impresionantă a mirelui.

Noaptea a fost presărată cu mai multe moment surpriză, printre acestea fiind cele susţinute de Corul Operei Române şi de Loredana.

Viorel Cataramă a ştiut din primele clipe că Adina este aleasa şi, prin urmare, cererea în căsătorie a venit la numai două luni de la începutul relaţiei. Cu toate acestea, cei doi n-au vrut să grăbească lucrurile, tocmai pentru că niciunul nu se află la prima căsnicie aşa că au ajuns în faţa ofiţerului stării civile după trei ani.

Mai mult: PRIMELE IMAGINI de la NUNTA LUI VIOREL CATARAMĂ. Iată CE FRUMOASĂ A FOST MIREASA ADINA ALBERTS! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Hărțuirea online face victime

realitatea

Alyssa Milano se mărită cu un agent de la Hollywood

realitatea

Monogamie, mon amour!

realitatea

Åži americanii știu că românii au huiduit-o pe Madonna

realitatea

MONICA GABOR despre episodul in care a fost surprinsa de paparazzi!

A doua viață a Aurei Tatu

realitatea

Scrie un comentariu