Home > Agenda > eveniment > FOTO-REPORTAJ cu milionarul de la LOTO! / Update: CE SALARIU are!

FOTO-REPORTAJ cu milionarul de la LOTO! / Update: CE SALARIU are!

UPDATE:

Galateanul in conturile caruia Loteria a “varsat” cel mai mare premiu din istorie – 11 milioane de euro – s-a prezentat marti dimineata, la prima ora, la sediul institutiei, alaturi de fiica sa. Viata lui s-a schimbat complet in ultimele 48 de ore, dupa ce a aflat ca numerele pe care le joaca de mai bine de 20 de ani i-au adus fabulosul premiu. Norocosul castigator, care este angajat al unei importante institutii a statului, nu ducea lipsa banilor, insa de cativa ani a inceput sa simta presiunea ratelor la banca. In total, galateanul are de restituit credite in valoare de circa 80.000 de euro. Nu ar fi avut probleme sa-si “stinga” datoriile, intrucat are un salariu foarte bun: peste 5.000 de lei. Acum, insa, cu siguranta ii va fi mult mai simplu.
Cum si-a petrecut cel mai nou milionar al Romaniei ziua in care a intrat in posesia marelui premiu? Mai intai, dis-de-dimineata, pe la ora la care Loteria Romana abia isi deschidea portile, fericitul castigator intra in sediu insotit de fiica sa, scrie www.cancan.ro, care a reusit sa realizeze un reportaj cu castigatorul. Pe durata formalitatilor, omul a fost extrem de calm si echilibrat, fara sa-si tradeze vreo clipa nervozitatea si emotia. A stat permanent de vorba cu fiica lui si, la o privire neatenta, pareau o familie care isi dezbate linistita problemele de fiecare zi. Prima achizitie: doua parfumuri, unul Prada, altul Dior: Nici orele urmatoare ale celor doi nu au fost iesite cu ceva dintr-un curs firesc al unei zi normale. Intr-o prima faza, noul milionar si fiica lui au mers cu masina loteriei pana la o sucursala CEC din centrul Capitalei de unde, dupa indeplinirea unei noi serii de formalitati, au plecat pe jos. Au mers la pas prin Centrul Vechi, ca intr-o plimbare de duminica. Au vorbit incontinuu. Poate ca sa nu strige de fericire. Si nu s-au putut abtine de la a-si face un mic dar. Primul dar cumparat din marele premiu: au intrat la magaziunul Unirea, s-au dus glont la un magazine de parfumuri si si-au ales marcile preferate, unul de la Prada, altul de la Dior.

De la Unirea au ales sa circule cu un taxi, pana intr-o zona periferica a Capitalei, acolo unde isi lasasera masina.

Cu conturile pline si sufletele zburdand de fericire, milionarul si fiica lui se urca in masina si se indreapta spre Galati

Milionarul nu s-a grabit insa. (Ce rost ar mai avea sa te grabesti?) A circulat cu viteza regulamentara si, dupa aproximativ 100 de kilometri de autostrada, a oprit. La un popas turistic de pe marginea soselei. Erau, e drept, orele pranzului.
Cel mai nou milionar al Romaniei si fiica lui au mancat pe terasa. Cate o ciorba, cate un bulz si ea a baut o bere. Milionarul a fumat o tigara. Apoi, tatal si fiica si-au continuat drumul. Au mai oprit o data, la iesirea de pe autostrada, si-au cumparat un pepene galben de la un vanzator ambulant de la marginea drumului. Si inca un popas inainte de casa. Doar pentru o tigara.Acasa. Milionarul parcheaza masina in fata blocului, in acelsi loc in care, an dupa an, anotimp dupa anotimp a lasat-o, i-a verificat geamurile, portierele. Si el si fiica lui par obositi. Poate abia acum i-au coplesit emotiile. Intra umar la umar in bloc, dar dupa doar cateva momente, omul coboara.Se duce direct la alimentara din cartier si cumpara cate ceva de mancare pentru cina. Dar nu se intoarce in apartament. Pentru prima oara dupa orele de incordare si emotii, castigatorul marelui premiu la 6 din 49 s-a destins.Agale si cu chipul luminat de noul cont din banca, milionarul din Galati s-a dus pe terasa unui restaurant si…a baut o bere.

Articole asemanatoare
CASTIGATORUL de la LOTO este judecator la Galati

Comenteaza acest articol

FOTO-REPORTAJ cu milionarul de la LOTO! / Update: CE SALARIU are!

by   2 min
0