Home > What's hot > IMAGINI cu catafalcul lui SERGIU NICOLAESCU! Foto coplesitoare!

IMAGINI cu catafalcul lui SERGIU NICOLAESCU! Foto coplesitoare!


Trupul neînsufleţit al regretatului regizor, actor, scenarist şi producător de film Sergiu Nicolaescu a fost depus, vineri, în cursul dimineţii, la Cercul Militar Naţional. Marele cineast s-a stins din viață joi dimineață, la spitalul Elias.
Toți cei care l-au iubit pe regratul regizor, care a murit joi dimineață, la spitalul Elias, îi pot aduce un ultim omagiu la Cercul Militar Național, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nicolaescu. Maestrul a fost purtat cu același dric, în care a fost transportat și marele poet Adrian Păunescu.

“Prietenii şi colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu, precum şi toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la unul dintre cei mai mari regizori şi actori ai României sunt aşteptaţi la Cercul Militar Naţional pentru un ultim omagiu, vineri, 4 ianuarire, între orele 12.00 – 00.00, şi sâmbătă, 5 ianuarie, între 08.00 – 10.00”, se precizează într-un comunicat trimis de familia maestrului.

Cineastul va fi incinerat în cursul zilei de sâmbătă, conform ”dorinței sale exprese”, dupa cum precizează soția lui, Dana Nicolaescu, într-un comunicat remis presei.

Mai mult: SERGIU NICOLAESCU A MURIT | SICRIUL cu TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT, DEPUS la Cercul Militar Național | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

IMAGINI cu catafalcul lui SERGIU NICOLAESCU! Foto coplesitoare!

by   1 min
0