Home > Lifestyle > Foto-surpriza: VICTOR PONTA la 18 ani!

Foto-surpriza: VICTOR PONTA la 18 ani!

ponta 18 aniCum aratau candidatii la alegerile prezidentiale in urma cu 20 de ani?

…În 1990, Victor Ponta avea 18 ani şi locuia, singur, la Paris. Jurnaliştii de la Click! au publicat o poză de la acea vreme cu premierul. Aspectul său de atunci este total diferit de cel de astăzi. Victor Ponta era foarte slab şi avea părul lung, cârlionţat.

Aspectul fizic a fost mereu important pentru Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale. Aşa că nu e de mirare că la doar 17 ani a participat la concursul Miss Adolescenţa. În poza publicată de Click!, Elena Udrea apare într-o rochie elegantă de seară. Blonda de la Cotroceni, aşa cum este cunoscută, avea în tinereţe părul şaten.

Hainele închise la culoare o caracterizează pe Monica Macovei din tinereţe. Încă de atunci candidatul independent la prezidenţiale adopta un stil sobru. Poate şi din cauza meseriei pe care o practica, aceea de procuror.

Nici Klaus Iohannis nu pare să se fi schimbat de-a lungul anilor. Într-o poză din 1997, prezidenţiabilul ACL arată la fel ca în prezent. Mereu la patru ace şi o atitudine sobră, în ton cu meseria de profesor.

În 1992, Călin Popescu Tăriceanu înfiinţa unul dintre cele mai de succes posturi de radio din România, Radio Contact. Candidatul independent la prezidenţiale nu s-a schimbat prea mult de atunci, poate doar a mai slăbit un pic.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/


Comenteaza acest articol

Foto-surpriza: VICTOR PONTA la 18 ani!

by   1 min
0