Home > Slider > Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

kate middleton

Nu mai încape îndoială, Kate Middleton e foarte respectată în familia regală britanică. Cea mai recentă dovadă o reprezintă setul de fotografii de la expoziția horticolă Chelsea Flower Show, una dintre cele mai prestigioase evenimente de grădinărit din lume.

Înainte de prezentarea oficială de marți, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a făcut un tur în grădina impresionantă pe care Ducesa de Cambridge a decorat-o pentru concursul de peisagistică „Chelsea Flower Show”, organizat de Societatea Regală de Horticultură din Londra.

Kate și prințul William i-au prezentat personal suveranei proiectul Back to Nature Garden. În grădina în care există o căsuță în copac, o cascadă, o colibă rustică, un loc pentru foc de tabără, precum și buturugi, poteci din piatră și bușteni s-au jucat deja copiii ducilor – prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Când regina a sosit în grădină, Kate au făcut un gest care a lăsat de înțeles că ducesa de Cambridge a încălcat din nou protocolul regal. Mai exact, Kate a întâmpinat-o cu un sărut pe ambii obraji, și abia apoi a făcut o reverență în fața ei. De fapt, gestul înseamnă cu totul altceva și anume că soția prințului William ocupă un loc privilegiat în familia regală britanică.

De remarcat nu este doar faptul că ducesa a sărutat-o pe regina sa, care arată cât de mult o respectă aceasta din urmă pe soția nepotului ei. Arată și ordinea formulelor de salut: mai întâi Kate o sărută pe regină, și abia apoi îi face reverența.

După cum au remarcat și reporterii regali, sărutul pe ambii obraji înaintea reverenței arată că ducesa de Cambridge face parte din cercul intim al reginei, ca oricare altă rudă de sânge de a sa.

Articole asemanatoare
Regina
Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii
kate middleton
Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie
Odată cu apariția seriei trei din The Crown, toată lumea și-a amintit de pălăria roz cu flori a Reginei
regina
Regina Marii Britanii încetează să mai îmbrace blănuri naturale

Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

by Andreea Damian   1 min
1