Tabu
Image default
HobbySlider

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

Text & Foto: Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Colectiv, Romania, 2015.

Sunt atat de multe de spus, dar sunt lucruri pe care le stim cu totii.

Daca nu plangem pentru victimele din clubul Colectiv, din diverse motive, atunci ar trebui sa plangem pentru noi! Pentru sistemul de “mica” sau “mare” intelegere, de la spagile si “atentiile inofensive”, la procentajele mari si atribuirile frauduloase de contracte cu statul, in orice domeniu.

Sa plangem macar o zi din viata, sa tinem doliu pentru groapa in care ne aflam si peste care se arunca zilnic pamant.

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

ARTICOLE SIMILARE

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Paul McCartney și alte cinci moduri pentru ca petrecerea de Crăciun de la birou să fie memorabilă

Andreea Damian

Cum să citești limbajul corpului unei persoane sub o mască de față

Andreea Damian

Black Mirror sezonul cinci tocmai a fost confirmat de Miley Cyrus

realitatea

Motivul halucinant pentru care s-a spus că Sofia Vicoveanca a murit

Tabu Tabu

Iulia Vântur și Salman Khan, dați de gol cu o fotografie. Cum au fost surprinși

Andreea Damian

Scrie un comentariu