Home > Hobby > Fotografie Cristiana Apostol – Despre “Secvente”

Fotografie Cristiana Apostol – Despre “Secvente”

Text & Foto: Cristiana Apostol

Cei interesati de fotografie n-au avut cum sa rateze festivalul de fotografie “Secvente”, petrecut la Ploiesti, intre 25 si 27 septembrie. Cea de-a treia editie a Festivalului de Fotografie “Secvente” a venit si a trecut ca o furtuna, aducand la lumina proiecte si conferinte interesante si utile. Iar prin “interesant si util” inteleg: straniu, puternic, delicat, frumos, urat, un amalgam de emotii si trairi ce se pot rezuma printr-un singur cuvant: “viu”.
Participantii (atat straini cat si neaosi) au adus cu ei nu numai proiecte faine, ci si rabdarea si interesul pentru a purta, conform programului, discutii despre fotografie si nu numai.

La sfarsitul unei astfel de conferinte am asistat la un episod interesant: un spectator i-a multumit unuia dintre vorbitori pentru nivelul profund de abordare al subiectului. Atasez articolului programul festivalului. Eu tin minte exact dupa care dintre conferinte s-a petrecut dialogul, dar adevarul este ca el ar fi putut avea loc dupa oricare dintre discutiile libere trecute in program.

Este inutil sa numesc exact ce anume mi-a placut, care conferinta, care dintre proiectele expuse. Pot alege la intamplare un titlu, pentru ca am invatat cate ceva util din toate elementele ce au alcatuit Festivalul de Fotografie “Secvente” . Cel mai important lucru fiind ca da, exista oameni inclinati spre fond, nu spre forma si chiar dispusi sa discute despre asta!

Pentru o imagine mai de ansamblu despre ce s-a petrecut la festivalul de fotografie “Secvente” – https://www.facebook.com/FestivalulDeFotografieSecvente

Modele:
Corina Andrian –

Catalina Chiciuc –

Asistenti:

Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean

Cristian Chiciuc – https://www.facebook.com/chiciuc.cristian

Fotograf:

Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Articole asemanatoare
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum te poti pregati pentru o sedinta foto profesionala
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
Primavara in Romania, fotografiata de Sorin Onisor

Comenteaza acest articol

Fotografie Cristiana Apostol – Despre “Secvente”

by realitatea   1 min
0