Tabu
HobbySlider

Fotografie Cristiana Apostol – Despre “Secvente”

Text & Foto: Cristiana Apostol

Cei interesati de fotografie n-au avut cum sa rateze festivalul de fotografie “Secvente”, petrecut la Ploiesti, intre 25 si 27 septembrie. Cea de-a treia editie a Festivalului de Fotografie “Secvente” a venit si a trecut ca o furtuna, aducand la lumina proiecte si conferinte interesante si utile. Iar prin “interesant si util” inteleg: straniu, puternic, delicat, frumos, urat, un amalgam de emotii si trairi ce se pot rezuma printr-un singur cuvant: “viu”.
Participantii (atat straini cat si neaosi) au adus cu ei nu numai proiecte faine, ci si rabdarea si interesul pentru a purta, conform programului, discutii despre fotografie si nu numai.

La sfarsitul unei astfel de conferinte am asistat la un episod interesant: un spectator i-a multumit unuia dintre vorbitori pentru nivelul profund de abordare al subiectului. Atasez articolului programul festivalului. Eu tin minte exact dupa care dintre conferinte s-a petrecut dialogul, dar adevarul este ca el ar fi putut avea loc dupa oricare dintre discutiile libere trecute in program.

Este inutil sa numesc exact ce anume mi-a placut, care conferinta, care dintre proiectele expuse. Pot alege la intamplare un titlu, pentru ca am invatat cate ceva util din toate elementele ce au alcatuit Festivalul de Fotografie “Secvente” . Cel mai important lucru fiind ca da, exista oameni inclinati spre fond, nu spre forma si chiar dispusi sa discute despre asta!

Pentru o imagine mai de ansamblu despre ce s-a petrecut la festivalul de fotografie “Secvente” – https://www.facebook.com/FestivalulDeFotografieSecvente

Modele:
Corina Andrian –

Catalina Chiciuc –

Asistenti:

Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean

Cristian Chiciuc – https://www.facebook.com/chiciuc.cristian

Fotograf:

Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

ARTICOLE SIMILARE

Sorana Darclee de la ASIA are ADHD: „Mi-a afectat întreaga viață”

Andreea Damian

Westworld revine la HBO, aveți grijă la vânătoare, vânătorul poate fi vânat

realitatea

Câți bani câștigă vedetele de Revelion

Andreea Damian

Val de plângeri după ce Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show „erotic” la Super Bowl

Andreea Damian

Dieta mediteraneană, cea mai bună dietă a anului 2019

Andreea Damian

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Scrie un comentariu