Home > Hobby > Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

Femeile sunt comparate foarte des cu florile, datorita sensibilitatii si frumusetii lor. Tocmai de aceea, proiectul subacvatic “Flowermaker”, al Cristianei Apostol pune in valoare femeia si calitatea ei de creatoare.

Modele:

Adriana Melnic: https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic

Florentina Ciocan:

Nora Dinca: https://www.facebook.com/nora.dinca.3

Catalina Chiciuc:

Asistent: Florian Titus Ardelean: https://www.facebook.com/florianardelean

Fotograf: Cristiana Apostol: https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Despre Cristiana Apostol

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Articole asemanatoare
Puțină floriografie: explorarea înțelesului victorian al florilor
florar
Mici trucuri folosite de florar – Banda floristică pentru menținerea prospețimii florilor mai mult timp
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
1 MARTIE: florile nu îndulcesc palmele, în România egalitatea de gen încă e TABU

Comenteaza acest articol

Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

by realitatea   1 min
0