Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

Femeile sunt comparate foarte des cu florile, datorita sensibilitatii si frumusetii lor. Tocmai de aceea, proiectul subacvatic “Flowermaker”, al Cristianei Apostol pune in valoare femeia si calitatea ei de creatoare.

Modele:

Adriana Melnic: https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic

Florentina Ciocan:

Nora Dinca: https://www.facebook.com/nora.dinca.3

Catalina Chiciuc:

Asistent: Florian Titus Ardelean: https://www.facebook.com/florianardelean

Fotograf: Cristiana Apostol: https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Despre Cristiana Apostol

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

ARTICOLE SIMILARE

Foarte bogată în grăsimi, extrem de populară și totuși, care e problema cu dieta keto

realitatea

Chicago și-a ales primarul: e femeie, e de culoare și e lesbiană

Andreea Damian

Deșeurile din plastic poartă bacterii periculoase în jurul lumii

Andreea Damian

Cum poți învinge prin joacă plictiseala celor mici? (P)

Andreea Damian

Pizza & Șampanie, recomandarea celui mai bun somelier din lume

Ciocîrlan

Cele mai originale si ciudate diete folosite de vedete!

realitatea

Scrie un comentariu