Tabu
HobbySlider

Fotografie Cristiana Apostol – Lumina

In episodul de astazi, Cristiana Apostol ne arata importanta luminii in fotografia subacvatica. Unicitatea fiecarui fotograf este data de felul in care acesta manipuleaza elementul esential, lumina.

Asadar, va dorim vizionare placuta!

Modele:

Florentina Ciocan –

Ana-Maria – https://www.facebook.com/anamaria.errica

Maria Negri – https://www.facebook.com/negri.maria.5

Asistent:

Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean

Fotograf:

Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

ARTICOLE SIMILARE

Călin Donca îl dă în judecată pe Dorian Popa. Care este motivul

Andreea Damian

Cât cheltuie românii pentru o vacanță de o săptămână

Andreea Damian

Tendințe primăvară/vară 2021 | Ce accesorii să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Laurențiu Reghecampf, primele declarații în scandalul divorțului!

Andreea Damian

Cum arată camera fetiței lui Smiley și Gina Pistol. Primele imagini!

Andreea Damian

Popularitatea serialului Bridgerton a dat naștere unei tendințe neașteptate. Regencycore va detrona îmbrăcămintea de casă

Andreea Damian

Scrie un comentariu