Tabu
Hobby Slider

Fotografie Cristiana Apostol – Secvente

Text&Foto: Cristiana Apostol
Catalin Munteanu m-a contactat anul trecut si si-a exprimat regretul ca nu pot fi prezenta in editia a doua a festivalului Secvente. Era prea tarziu sa imi inscriu fotografiile pentru a fi expuse atunci, dar spera ca in anul urmator (2015), la urmatoare editie, sa pot prezenta o serie subacvatica. Am multumit frumos pentru interes si m-am gandit la ce ar insemna pentru mine o astfel de expunere.

Poate pentru Catalin (organizatorul festivalului “Secvente”) a fost o discutie banala, dar pentru mine a fost un motiv de panica. Oameni noi, agitatie, nebunie! De ce imi trebuie mie asa ceva?!

Dar iata ca a venit si a treia editie a festivalului “Secvente” iar Catalin nu si-a uitat intentia de acum un an. Festivalul este organizat la Ploiesti iar eu urmeaza sa am expusa in cadrul lui o serie din care atasez acestui articol doua imagini. Restul fotografiilor pot fi vizionate la Palatul Culturii, Sala Pașilor Pierduți, Strada Erou Călin Cătălin, nr. 1, intre 25 si 27 septembrie.

Ce ar mai fi de spus? Sper sa ne vedem acolo. Sper ca intreaga experienta sa fie la fel de frumoasa si interesanta pe cat promite, atat pentru vizitatori, cat si pentru mine! 🙂

Pentru intregul program al festivalului si pentru informatii suplimentare, puteti accesa http://escamonde.ro/secvente/portfolio/expozitii/

Modele:
Ana-Maria Fulga, Alexandru Dicu

Asistent:
Florian Ardelean

Fotograf:
Cristiana Apostol

ARTICOLE SIMILARE

Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia

Tabu Tabu

Angelina Jolie și Bill Gates, cei mai admirați oameni din lume

Andreea Damian

Mesajul plin de melancolie al Iuliei Vântur direct din India

Tabu Tabu

Alice Cooper, „pact de moarte” cu soţia sa

Andreea Damian

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

Tabu Tabu

Unele femei poartă o genă care le „sabotează” metoda de contracepție

Andreea Damian

Scrie un comentariu