Home > Hobby > Fotografie Cristiana Apostol – Secvente

Fotografie Cristiana Apostol – Secvente

Text&Foto: Cristiana Apostol
Catalin Munteanu m-a contactat anul trecut si si-a exprimat regretul ca nu pot fi prezenta in editia a doua a festivalului Secvente. Era prea tarziu sa imi inscriu fotografiile pentru a fi expuse atunci, dar spera ca in anul urmator (2015), la urmatoare editie, sa pot prezenta o serie subacvatica. Am multumit frumos pentru interes si m-am gandit la ce ar insemna pentru mine o astfel de expunere.

Poate pentru Catalin (organizatorul festivalului “Secvente”) a fost o discutie banala, dar pentru mine a fost un motiv de panica. Oameni noi, agitatie, nebunie! De ce imi trebuie mie asa ceva?!

Dar iata ca a venit si a treia editie a festivalului “Secvente” iar Catalin nu si-a uitat intentia de acum un an. Festivalul este organizat la Ploiesti iar eu urmeaza sa am expusa in cadrul lui o serie din care atasez acestui articol doua imagini. Restul fotografiilor pot fi vizionate la Palatul Culturii, Sala Pașilor Pierduți, Strada Erou Călin Cătălin, nr. 1, intre 25 si 27 septembrie.

Ce ar mai fi de spus? Sper sa ne vedem acolo. Sper ca intreaga experienta sa fie la fel de frumoasa si interesanta pe cat promite, atat pentru vizitatori, cat si pentru mine! 🙂

Pentru intregul program al festivalului si pentru informatii suplimentare, puteti accesa http://escamonde.ro/secvente/portfolio/expozitii/

Modele:
Ana-Maria Fulga, Alexandru Dicu

Asistent:
Florian Ardelean

Fotograf:
Cristiana Apostol

Articole asemanatoare
Cu gandul la vacanta – Fotografii Cristiana Apostol
Nopti in Grecia – fotografii Cristiana Apostol
Meteora, un colt de rai pe Pamant – fotografii Cristiana Apostol
Parcul IOR sub zapada – fotografii Cristiana Apostol

Comenteaza acest articol

Fotografie Cristiana Apostol – Secvente

by realitatea   1 min
0