Home > Hobby > Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

Astazi continuam seria de fotografii “Suflet Vechi”, proiect al artistei Cristiana Apostol. Proiectul prezinta povestea a doua surori in vremuri demult apuse.

Modele:

https://www.facebook.com/ciocandaniela.makeupartist
Echipa:
Alina si Vivi Chirita – https://www.facebook.com/ali.alina.7902

Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean
Edward Baptista –
Adriana Melnic – https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic

Silvia Nancu –

Fotograf:
Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Articole asemanatoare
Experiment foto: cum se transformă chipul unei persoane pe parcursul unei zile
Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite
Mestesuguri – fotografii de Sorin Onisor
Cu gandul la vacanta – Fotografii Cristiana Apostol

Comenteaza acest articol

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

by realitatea   1 min
0