Tabu
Image default
Hobby Slider

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

Text&Foto: Cristiana Apostol

Pornit ca proiect singular, “Suflet Vechi” a prins culoare in octombrie 2014, cand am realizat mai multe sesiuni foto in diverse locatii din tara.

La aceasta prima iesire am incercat sa redam o lume demult apusa, in care personajele noastre sa exprime mai multe stari: fragilitate, putere, incredere, precum si o atmosfera de epoca, intima, in care cele doua sa fie surori.

De la cumpararea sau inchirierea costumelor, pana la micile detalii ale florilor din par, pregatirea a fost una laborioasa si a durat cateva saptamani.

Locatia acestei prime serii de fotografii este Castelul Corvinilor, un loc cu adevarat special pe care l-am vizitat cu placere.

Castelul Corvinilor –

Modele:

https://www.facebook.com/ciocandaniela.makeupartist

Echipa:
Alina si Vivi Chirita – https://www.facebook.com/ali.alina.7902
Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean
Edward Baptista –
Adriana Melnic – https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic
Silvia Nancu –

Fotograf:
Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

ARTICOLE SIMILARE

Grupa de sânge cel mai rezistentă la Covid-19

Andreea Damian

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle i-a costat pe cetățeni 40 de milioane de dolari

Dora Constantinovici

Cristina Bălan, incident neplăcut cu Poliția Locală, în parc. Totul s-a întâmplat în fața copiilor ei cu sindrom Down

Andreea Damian

Tibi Ușeriu, campion al treilea an consecutiv la ultramaratonul de la Cercul Polar

Andreea Damian

Lindsay Lohan își construiește o insulă artificială în Dubai

Andreea Damian

Natalia Vodianova a lansat o aplicație de somn pentru insomniaci

Andreea Damian

Scrie un comentariu