Home > Hobby > Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

Text&Foto: Cristiana Apostol

Pornit ca proiect singular, “Suflet Vechi” a prins culoare in octombrie 2014, cand am realizat mai multe sesiuni foto in diverse locatii din tara.

La aceasta prima iesire am incercat sa redam o lume demult apusa, in care personajele noastre sa exprime mai multe stari: fragilitate, putere, incredere, precum si o atmosfera de epoca, intima, in care cele doua sa fie surori.

De la cumpararea sau inchirierea costumelor, pana la micile detalii ale florilor din par, pregatirea a fost una laborioasa si a durat cateva saptamani.

Locatia acestei prime serii de fotografii este Castelul Corvinilor, un loc cu adevarat special pe care l-am vizitat cu placere.

Castelul Corvinilor –

Modele:

https://www.facebook.com/ciocandaniela.makeupartist

Echipa:
Alina si Vivi Chirita – https://www.facebook.com/ali.alina.7902
Florian Titus Ardelean – https://www.facebook.com/florianardelean
Edward Baptista –
Adriana Melnic – https://www.facebook.com/Adriana.L.Melnic
Silvia Nancu –

Fotograf:
Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Articole asemanatoare
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum te poti pregati pentru o sedinta foto profesionala
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
Primavara in Romania, fotografiata de Sorin Onisor

Comenteaza acest articol

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

by realitatea   1 min
0