Tabu
Hobby Slider

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna

Chiar daca vremea nu mai tine cu noi, iar termometrele indica cifre din ce in ce mai putin prietenoase, nu trebuie sa ne descurajam sau sa ignoram frumusetea toamnei.

Trebuie sa recunosc ca, desi sunt o mare fana a anotimpurilor calde, culorile naturii din aceasta perioada sunt, intradevar, impresionante. Cristiana Apostol reuseste sa evidentieze farmecul acestui anotimp prin fotografiile ei.

Despre Cristiana

Arta Cristinei te va purta spre cele mai indepartate taramuri ascunse in sufletul tau, nedescoperite pana in punctul in care iei contact pentru prima data cu fotografiile acesteia: spre taramuri inzapezite ori cufundate in soare, spre taramuri inundate ori aride. Orice taram fotografiat spune o poveste, povestea unui suflet, surprinsa cu atata dedicare si pasiune prin obiectivul unui aparat de fotografiat. Lumea capata o alta nuanta. Perfectiunea devine posibila.

Fotografia in care Cristina se specializeaza de cativa ani este cea subacvatica, in scop artistic, “tocmai pentru ca este o provocare”, dupa cum tocmai aceasta o spune. Fotografia subacvatica inglobeaza farmecul si ineditul lumii de sub ape, iar pe cat de spectaculoase sunt fotografiile, pe atat de greu e procedeul ce duce, in cele din urma, la rezultatul finit. De la stabilizarea aparatului si pana la iluminarea cadrului, tehnica este una destul de complicata, in spatele careia se afla ani de exercitiu. Daca intr-un studio foto comunicarea cu modelul este una cat se poate usoara, in apa lucrurile se schimba: totul trebuie prestabilit, iar odata inceputa sesiunea foto totul se reduce la mima, intuitie si multa atentie. Linistea dainuie in ape. Daca privim fotografiile Cristinei, putem spune fara sa gresim: nimic nu este greu cand iubesti ceea ce faci!

Foto: Cristiana Apostol – https://www.facebook.com/cristiana.apostol

ARTICOLE SIMILARE

Cu cine și cum a sărbătorit Dan Bittman de ziua lui

Tabu Tabu

3 zicale pe care ar trebui sa le evitam

realitatea

Motivul pentru care în Japonia cuplurile dorm separat și de ce ar trebui să le urmăm exemplul

Andreea Damian

Vedete care si-au facut operatie estetica la nas

realitatea

Medical Optik, mai mult decat o clinica de oftalmologie

realitatea

O companie chineză ar fi scăpat pe internet datele reale ale epidemiei cu coronavirus din China

Andreea Damian

1 comentariu

Fotografie Cristiana Apostol – Toamna | B 59 6 December 2015 at 23:27

[…] Sursa: Tabu.ro […]

Răspunde

Scrie un comentariu